Janković: "Najbitnije je da smo prošli"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.07.2017.
10:22
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac iz redova Partizana Marko Janković izjavio je posle revanša u Podgorici da crno-beli nisu bili na svom nivou i da je najvažnije to što su prošli dalje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Podgorici sa ekipom Budućnosti odigrali 0:0.

Crno-beli su u prvom meču drugog kola odigranom pre nedelju dana pobedili sa 2:0.

Fudbaler Partizana Marko Janković kazao je da ekipa iz Humske nije odigrala kako može.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. Budućnost je krenula na naš gol svim snagama. U nekim trenucima su bili mnogo bolji od nas. Loše smo ušli u meč, loše smo stajali... Nije baš najbolje, kao što mi znamo, kao što možemo da igramo, ali najbitnije je da smo prošli i da nije bilo nikakvih incidenata", rekao je Janković.

Šampiona Srbije u trećem kolu kvalifikacija očekuju dueli protiv grčkog Olimpijakosa.

Prvi meč je na programu narednog utorka od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 19.07.2017
11:30

Slabo sinoć, ono što je pogotovo loše je što u drugom poluvremenu kad smo došli do neke igre ušla neka panika u ekipu. Ceo vezni red je podbacio, čak ni Everton nije bio na nivou. Nemamo ni promil šanse protiv Olimpijakosa, voleo bih da grešim ali mislim da je tako, ekipa nije ni blizu forme za nešto ozbiljnije.

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 19.07.2017
10:29

Boga mi nije to najbitnije. Pritom i ne mislim da smo imali imali lošu noć protiv Budučnosti, već da je ono sinoć naš domet. Kako će biti sa Sumom ne mogu da kažem, ali... Umesto da se uđe silovito u ova dva meča, sa dosta atraktivnosti i golova, čime bi se diglo samopuzdanje ekipi a navijačima želja, mi se ustvari otkotrljasmo do 3. kola. Šansi protiv Olimpijakosa nemamo, sa onakvog igrom ih ne bi imali ni protiv Polimlja iz Prijepolja, i po prvi put nemam ni zrno nade da možemo do plej ofa.

avatar
Offside
Wednesday, 19.07.2017
11:35

Ovo sinoc nije nas pun domet!Moze ovaj tim mnogo vise VIDECES.Treba samo malo vise sigurnosti i da taktika ne bude cekajte protivnika i sve ce biti uredu.Imamo jak tim i jake individualce koji mogu da zavrse posao,samo malo sigurnije i bez kocnice kao sinoc i mi mozemo u LS.Ja verujem da mozemo,treba da veruje svako ko navija za Partizan jer niko nije verovao u osvajanje titule pa je na kraju osvojena dupla kruna.Nema potrebe za crnjenjem,nije Olimpijakos Real Madrid da nemamo sansi,prosle godine njih je izbacio Hapoel Ber Seva mozemo i mi!

avatar
R E V O L T
Wednesday, 19.07.2017
10:25

Bitno je i da ti ne nestanes u vidu lastinog repa na svakoj trecoj ili cetvrtoj utakmici:-D Odlicno si odigrao u prvoj, ponovi ili nadmasi to sad u utorak!