Jagodinci protiv Rada ''za lepšu i blistaviju perspektivu''!

Autor: Beta Beta
utorak 15.12.2015.
15:07
Izvor: Beta

Trener Jagodine Miljojko Gošić je rekao da danas očekuje od da će njegova ekipa prevazići svoje mogućnosti u predstojećoj utakmici protiv Rada u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Jagodina sutra dočekuje Rad u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Te dve ekipe zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli domaćeg šampionata sa 16 bodova.

"Očekujem da sutra, na spuštanju jesenje zavese i aktivnosti za ovu godinu koja je za nas bila jako teška i puna iskupenja, svi smognemo snage, da prevaziđemo svoje mogućnosti, da pokažemo timski duh, da otvorimo lepšu i blistaviju perspektivu", rekao je Gošić na konferenciji za medije.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije izmedju Jagodine i Rada igra se sutra od 13.00 na Gradskom stadionu.

"Imam puno poverenja u igrače, stručni štab i verujem da ćemo sutra uraditi sve da budemo na visini zadatka... Tim Rada, predvodjen jednim od naših najstabilnijih trenera Milanom Milanovićem, spoj je mladosti i iskustva. Mi sa njima tradicionalno igramo neizvesne utakmice, što na Banjici, što u Jagodini", kazao je Gošić.

Igrač Jagodine Stefan Nedović je rekao da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

"Verujem da, ako ne budemo primali lake golove kakve smo primali u prethodne tri utakmice, možemo doći do pobede kod kuće i da završimo dobro sezonu", rekao je Nedović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke