Jagodinci otputovali u Rumuniju!

Autor: Beta Beta
utorak 15.07.2014.
13:49
Izvor: Beta

Fudbaleri Jagodine jutros su otputovali u Klužnu Poku, gde će u četvrtak u 19.30 časova odigrati prvu utakmicu dvomeča sa rumunskim Klužom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Jagodine Vladan Petrović izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Kluža u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je istakao da ima dobre šanse da prodje dalje.

"Ekipa je spremna, maksimalno smo iskoristili ovo vreme provedeno u Sloveniji. U kontrolnim utakmicama igrači su pokazali zavidan nivo spremnosti. Imamo priličan broj informacija o ekipi Kluža i smatramo da imamo podjednake šanse da prodjemo", kazao je Petrović.

Prema rečima Petrlovića, ekipi Jagodine potrebno je i malo sportske sreće jer ih očekuje teška i neizvesna borba.

"Jedna od njihovih jačih karakteristika su prekidi. Imaju odbrambene igrače koji dobro skaču, koji su visoki i vrlo nezgodne prekide, ali u tom segmentu igre smo i mi veoma jaki", kazao je Petrović.

Fudbaleri Jagodine su juče gledali snimak jedne od utakmica rumunskog Kluža kako bi se upoznali sa njihovim načinom igre.

"Treba igrati čvrstu defanzivu, da probamo da ne primimo prvo gol, a ja se nadam da makar jedan gol damo, koji znači kao dva kada daš gol u gostima", izjavio je fudbaler Miloš Lepović.

Ekspedicija koja se jutros uputila u rumunsku Klužnu Poku broji 40 članova, članove uprave, kompletan stručni štab i dvadeset igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke