Jagodinci otputovali na drugu fazu priprema

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.06.2015.
16:09
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine otputovali su u subotu na drugi deo priprema za novu sezonu koje će biti obavljene na Zlatiboru.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri Jagodine u subotu su krenuli put Zlatibora gde će u naredne dve nedelje biti obavljene pripreme za novu sezonu.

Trener Miljojko Gošić na drugi deo priprema poveo je 25 igrača a među njima je tek nekoliko fudbalera koji su u prethodnoj sezoni činili okosnocu ekipe.

"Tim Jagodine u ovom trenutku je potpuno nov, tu su ostala dva tri standardna igrača videćemo i oni kakvih ambicija imaju do kraja prelaznog roka. Pavimo nov tim sa novom energijom, vreme nam nije saveznik ali ne želimo da pravimo alibi priču" rekao je Gošić.

Tokom boravka na Zlatiboru "Ćurane" očekuje sedam kontrolnih mečeva na koji će stručnom štabu poslužiti da se oformi ekipa za prvenstvene izazove.

"Što se tiče priprema na Zlatiboru imamo smo dve nedelje i u planu nam je da odigramo sedam utakmica. Nakon odrađenih priprema na Zlatiboru ostaje nam ovde nedelju dana da taj tim koji budemo gore spakovali da praktično uvedemo u prvenstvo" objasnio je Gošić.

Drugi deo priprema na Zlatiboru fudbaleri Jagodine okončaće 10. jula pošto ih osam dana kasnije očekuje duel sa lučanskom Mladosti u okviru prvog kola domaće Superlige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke