Jagodinci natempirali formu za Kluž

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.07.2014.
17:25
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz grada na Belici odigrao je poslednji kontrolni meč pred početak takmičenja u kvalifikacijama za LE a izabranici Mladena Dodića pobedom i dobrom igrom dokazali su da je forma na zavidnom novu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine okončali su centralni deo priprema pred početak takmičarske sezone 2014/2015 kontrolnim susretom sa Slavijom iz Sofije.

Protivnik je bio taman po meri da trener Mladen Dodić na delu vidi igrače na koje računa za predstojeći duel sa Klužom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Jagodinci su slavili rezultatom 1:0 (0:0) novim golom Đorđa Šušnjara koji je tako nastavio golgetersku seriju na pripremama u Sloveniji.

Prvo poluvreme proteklo je u otvorenoj i borbenoj igri ali izrazitih prilika za postizanje golova nije bilo ni na jednoj strani.

U nastavku je Jagodina igraja ofanzivnije i više želela gol što se fudbalerima tog tima i isplatilo u 83. minutu kada je idealan centaršut Arsenijevića iskoristio Šušnjar pošto je iz punog trka natrčao na nabačenu loptu i postigao pobedonosni gol.

Nakon meča u taboru Jagodinaca videlo se zadovoljstvo zbog trijumfa ali i svega što je do sada urađeno na pripremama.

Prvi takmičarski meč u novoj sezoni FK Jagodina igra narednog četvrtka u Klužu protiv istoimenog rumunskog kluba u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke