Jagodinci igrali samo 45 minuta

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.01.2015.
21:12
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine pretrpeli su poraz u prvoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za novu sezonu koje superligaš iz grada na Belici obavlja u Antaliji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Jagodine porazom je otvorio drugi deo priprema koje sprovodi u Antaliji.

Izabranici Sima Krunića poraženi su od ukrajinskog Volina rezultatom 3:1 (0:1) a može se reći da su "Ćurani" parirali protivniku samo u prvih 45 minuta.

Jagodinci su do prednosti stigli u 34. minutu preko Vuka Mitoševića a pogodak bivšeg veziste Vojvodine usledio je nakon nekoliko propuštenih prilika njegovih saigrača.

Protivnik je najbolju priliku u prvom delu propustio tri minuta pre vodećeg gola Jagodine ali su zato u nastavku fudbaleri Volina dodali gas i preokrenuli rezultat.

Tri pogotka koje su fudbaleri Volina postigli u drugom poluvremenu mogu se objasniti time što izabranici Sima Krunića izlaze iz bazičnog dela priprema kada su noge teške a igračima fali svežine.

Ako se tome doda da je čitav tim promenjen na poluvremenu i da je Jagodina od 73. minuta igrala sa igračem manje nakon isključenja Nikolića onda je poraz rezultatom 3:1 potpuno razumljiv.

Narednu kontrolnu utakmicu u Antaliji "Plavi" igraju u ponedeljak protiv rumunske ekipe Panduri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke