Jagodinci hvale ''Zmajeve'', ali najavljuju pobedu

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.10.2014.
17:25
Izvor: Beta

Posle dvonedeljne prvenstvene pauze, u Jagodini željno iščekuju nastavak Superlige i meč sa Voždovcem, iako su svesni da ih očekuje vrlo težak posao.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Voždovca, u devetom kolu Super lige i da će njegovi fudbaleri morati da igraju čvrsto i agresivno kako bi ostvarili povoljan rezultat.

"Voždovac je organizovana i disciplinovana ekipa, koja mnogo trči i ima čvrstu odbranu. Na njihovu agresivnost i disciplinu moramo odgovoriti istom merom, da igramo čvrsto i da pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

On je dodao da njegova ekipa ne sme zaboraviti da Voždovac nije ista ekipa sa početka prvenstva.

"Oni su u poslednja tri kola, u kojima su imali dobru igru i rezultate, doveli mnogo kvalitetnih igrača. Svestan sam da će biti teško, ali i ova utakmica, kao i prethodne i naredne, zavise od nas, od toga kako shvatimo i uđemo u meč", rekao je trener Jagodine.

Fudbaler Jagodine Miloš Lepović
rekao je da je ekipa Voždovca dobar protivnik sa nekolicinom dobrih pojedinaca, ali da misli da će njegova ekipa doći do pozitivnog rezultata.

"Moramo da igramo maksimalno odgovorno i borbeno od prvog do poslednjeg minuta, da poštujemo dogovor iz svlačionice i doći ćemo do pozitivnog rezultata", rekao je Lepović.

On je dodao da je Jagodina lošije ušla u prvenstvo, ali da se polako vraća, rezultatski i igrački.

"Mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti u sve boljoj formi, mi i u ovom meču idemo na pobedu", rekao je Lepović.

Utakmica devetog kola Super lige Srbije između Voždovca i Jagodine igra se u subotu od 15 časova u Beogradu. Posle osam kola Jagodina zauzima 12. mesto sa osam bodova, a Voždovac je pretposlednji sa četiri boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke