Jagodinci, hoćete li se probuditi?

Autor: Beta Beta
utorak 04.08.2015.
17:13
Izvor: Beta

Ekipa Jagodine katastrofalno je započela novu sezonu - tri utakmice, tri poraza, bez postignutog gola, ali kapiten Filipović veruje da je seriji neuspeha došao kraj.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaler Jagodine Aleksandar Filipović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u petak protiv Novog Pazara osvojiti prve bodove u novoj sezoni Super lige Srbije.

"Loše smo startovali i izgubili sve tri utakmice, nismo bili pravi na terenu, ali mislim da ćemo sigurno iz utakmice u utakmicu sve bolje igrati. Zato se nadam da ćemo već u petak osvojiti prva tri boda i nastaviti da se dižemo na tabeli, ali i da podižemo samopouzdanje i da budemo ona prava Jagodina", rakao je kapiten Jagodine Aleksandar Filipović za sajt kluba.

Jagodina u petak od 20.00 dočekuje Novi Pazar u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Ekipa Jagodine je posle tri odigrana kola poslednja na tabeli bez ijednog boda.

Za najmlađim kapitenom u istoriji Jagodine Aleksandrom Filipovićem (21) nakon osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu sa omladinskom reprezentacijom, vlada veliko interesovanje, a da li će promeniti klib videće se do kraja prelaznog roka.

"Kada sam dolazio pre šest godina, znao sam da je Jagodina jedan ozbiljan i organizovan klub. Nadao sam se i verovao da ću doći do prvog tima gde sam i danas i da ću postići ove rezultate koje sam postigao, a radom i disciplinom uspeo da ostvarim sve što sam želeo", rekao je Filipović.

Filipović je bio i kapitan omladinske reprezentacija Srbije koja je na Evropskom prvenstvu u Litvaniji osvojila zlatnu medalju i postala šampion Evrope.

"Moram da kažem da je vrhunac moje karijere osvojeno zlato na Evropskom prvenstvu sa omladinskom reprezentacijom i sigurno da ću to pamtiti do kraja života", istakao je Filipović.

Nakon osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu za omladince bio je na meti mnogih evropskih klubova, ali je i dalje igrač Jagodine.

"Još sam u Jagodini. Ima nekih interesovanja iz Rusije, Belgije, ima još mesec dana do kraja prelaznog roka, čekamo videćemo. Čekamo ozbiljnu ponudu, ozbiljan klub jer je i u interesu Jagodine i mom ličnom interesu da to bude ozbiljan klub gde mogu da napredujem i gradim još bolju karijeru", rekao je Filipović.

Pre godinu dana bio je na pragu odlaska u engleski Fulam.

"Najozbiljniji je bio engleski Fulam, to je bilo pre godinu dana gde je sve bukvalno bilo završeno i na kraju je ta radna dozvola bila problem i zato sam ostao član Jagodine", kazao je Filipović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke