Jagodina - Zbog Pazaraca zatvorena istočna tribina!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
19:08
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbalski klub Jagodina odlučio se za posebne mere obezbeđenja pred duel 22. kola JSL sa Novim Pazarom. Osim uobičajenih mera Jagodinci su posegnuli za zatvaranjem jedne tribine.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jedna od preostale četiri utakmice 22. kola Jelen Superlige koje su zakazane za ponedeljak, 13. april, biće odigrana na "Gradskom stadionu" u Jagodini. Fudbaleri Jagodine ugostiće direktnog konkurenta za poziciju na tabeli i tradicionalno neugodnog rivala, ekipu Novog Pazara.

Duel u gradu na Belici nosi epitet utakmice visokog rizika zbog čega su predstavnici FK Jagodina odlučili da preduprede moguće incidente.

Pored toga što će u gradu, oko stadiona i na samom sportskom objektu biti raspoređene veliki broj snaga bezbednosti, FK Jagodina odlučio je da iz bezbednosnih razloga zatvori istočnu tribinu.

Navijači Novog Pazara koji su najavili dolazak u velikom broju biće smešteni na južnoj tribini, dok će za pristalice domaćeg tima biti otvorene severna i zapadna tribina.

Čelnici FK Jagodina doneli su odluku da karte za predstojeću utakmicu sa Novim Pazarom budu jeftinije nego inače pa će tako ulaz na zapadnu i južnu tribinu koštati 200, a ulaz na severnu tribinu 100 dinara.

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između Jagodine i Novog Pazara zakazana je za ponedeljak, 13. april, sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke