Jagodina - Važan centar za razvoj fudbala

Autor: Beta Beta
petak 30.01.2015.
15:14
Izvor: Beta

Direktor mladjih selekcija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Mitar Mrkela ocenio je danas da je Jagodina jedan od važnijih centara za razvoj omladinskog fudbala u Srbiji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Mrkela ističe da je tako naročito pošto taj klub nudi dobre uslove za treninge i napredak mladih igrača.

"Kada mi selektori predlažu spiskove koje treba da potpišem za razna okupljanja, tu se uvek nalaze imena igrača iz Jagodine, u svim selekcijama ima igrača odavde. Jagodina je sigurno jedan od važnijih centara za razvoj omladinskog fudbala u Srbiji i mi je tako i tretiramo", rekao je Mrkela prilikom današnje redovne posete fudbalskom klubu Jagodina.

Prema njegovim rečima, rezultati koje omladinska škola Jagodine postiže u poslednje vreme su vidljivi i "to daje osećaj sigurnosti" da će iz tog kluba ponići još kvalitetnih igrača.

"Dva igrača (iz Jagodine) Aleksandar Filipović i Predrag Rajković osvojili su Evropsko prvenstvo u Litvaniji pre dve godine i sa sigurnošću tvrdim da će takvih igrača biti još", dodao je Mrkela.

On je rekao da se Jagodina potrudila da svoju infrastrukturu za rad sa svim selekcijama podigne na viši nivo.

"Često dolazim u Jagodinu i vidim da se stalno dešavaju neke nove stvari. U saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije ovde će za nekoliko meseci biti otvoren jedan teren sa veštačkom travom", najavio je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke