Jagodina - Stigao štoper, traži se levi bek i napadač!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.07.2014.
17:35
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Superligaš iz grada na Belici nastavio je da se pojačava pred početak nove sezone a nova akvizicija FK Jagodina je mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Cvetković.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina realizovao je u četvrtak još jedan transfer koji podrazumeva dovođenje novog igrača u tim Mladena Dodića.

Nakon što su početkom nedelje promovisani Fredi Adu i Mile Savković u četvrtak je usledila nova promocija na stadionu podno Đurđevog brda.

Peto pojačanje FK Jagodina u tekućem prelaznom roku je mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Cvetković (19) koji je u prethodnoj sezoni branio boje BSK-a iz Borče. Cvetković igra na poziciji štopera i nema sumnje da će na tom mestu značajno pojačati konkurenciju u timu Mladena Dodića.

"Rođen sam 1995. godine u Prokuplju, došao sam u BSK Borču 2011. godine i tamo sam proveo 3 sezone. Srećan sam što dolazim u ovako veliki klub, ovo je jedan od jačih klubova u Srbiji koji poslednjih godina stalno igra evropske utakmice. Dosta igrača odavde je afirmisano što kroz reprezentaciju što kroz evropske utakmice, tako da je i jedan od mojih ciljeva da se afirmišem u Jelen Superligi" rekao je Cvetković.

Talentovani štoper potpisao je trogodišnji ugovor sa Jagodinom a u tom klubu su danas najavili da će tendencija dovođenja novih igrača biti nastavljena u narednim danima jer se još uvek traga za kvalitetnim levom bekom i napadačem.

Podsećamo da su pre Aleksandra Cvetkovića redove superligaša iz Jagodine pojačali Danijel Gašić (Sloga Kraljevo), Vladimir Jovančić (Tjanđin Teda), Fredi Adu (Baija), Mile Savković (BSK Borča).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke