Jagodina - Protiv zvezde sve sem poraza

Autor: Beta Beta
petak 15.08.2014.
14:14
Izvor: Beta

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da se u utakmici protiv Crvene zvezde nada povoljnom rezultatu, odnosno svakom osim poraza.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Utakmica drugog kola Super lige Srbije izmedju Crvene zvezde i Jagodine igraće se sutra u Beogradu od 21.00.

"Ovaj meč na Marakani između nas i Crvene zvezde je derbi kola. Zvezda je kao šampion i pred svojim navijačima favorit. Naš cilj je da budemo na nivou derbija, da pokažemo svoje najbolje lice i damo svoj maksimum, da ne izgubimo utakmicu i da osvojimo bodove"
, rekao je Dodić novinarima u Jagodini.

Za razliku od prvog meča, Jagodina će biti jača za napadača Nemanju Arsenijevića, ali i za Aleksandra Filipovića, koji još nije dobio radnu dozvolu za engleski Fulam.

"Njegova je želja, a i mi smo procenili da je bolje da igra nego da pauzira, tako da će biti u sastavu", kazao je Dodić.

On je rekao da šansa Jagodine mora da bude u jačoj defanzivi i efikasnijoj igri od one u prvom kolu.

"Potrebno je da ih što dalje držimo od našeg gola i da po osvajanju gola možemo brže da dodjemo do njihovog šesnaesterca. Koncentracija mora da bude maksimalna svih devedeset minuta. Protiv Zvezde na Marakani ne smemo da imamo žute minute koje nas koštaju rezultata", kazao je Dodić.

On je ocenio i da je Zvezde kvalitetnija u odbrani nego prethodne sezone, kao i da poseduje mnogo individualnih kvaliteta.

Golman Jagodine Nikola Perić rekao je na konferenciji za novinare da njegovu ekipu u subotu na Marakani očekuje težak posao.

"Gostujemo šampionu države, što je za respekt. U prošloj utakmici pokazali su da su u dobroj formi, savladali su Radnički iz Niša 2:0, ali ja verujem u svoje saigrače", kazao je Perić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke