Jagodina preslišala Radnički, Adu debitovao asistencijom!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.08.2014.
22:30
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Superligaš iz grada na Belici slavio je ubedljivu pobedu u duelu sa Radničkim 1923. iz Kragujevca na meču koji je za oba tima bio generalna proba pred početak nove sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine i Radničkog iz Kragujevca odmerili su danas snage na "Gradskom stadionu" podno Đurđevog brda u sklopu poslednje provere pred početak Jelen Superlige.

Jagodina: Perić, Milinković, Mijatović, Gašić, Mihajlović, Mitošević, Adu, Martinović, Lepović, Šušnjar, Savković

igrali su još: Ivanović, Šimac, Ilić, Đurić, Jakimovski, Jovančić, Rajković, Arsenijević

Radnički 1923:
Trifunović, Rosić, Terzić, Bubanja, Miljuš, Kovačević, Keljević, Vidović, Andrić, Čonka i Stojanović

Jagodina je demonstrirala klasu i slavila rezultatom 3:0 (0:0) pred oko 300 gledalaca koji su prvi put na delu mogli da vide novajlije Jovančića i Adua.


Upravo je Fredi Adu asistirao kod vodećeg gola Jagodine u 50. minutu kada je nakon prodora po desnoj strani uputio centaršut u kazneni prostor a najviši u skoku i precizan bio je štoper Gašić.

Gotovo pola sata kasnije na centaršut Arsenijevića natrčava Jovančić koji glavom spušta loptu na liniju peterca a lošom intervencijom golman Radničkom omogućava kadetu Igoru Ivanoviću da zatrese mrežu i duplira prednost domaćih.

Konačan rezultat postavio je Jovančić u 85. minutu susreta što je bio prvi pogodak za nekadašnjeg fudbalera Partizana u dresu Jagodine.

Superliga počinje narednog vikenda a nema sumnje da će Jagodinci u boljem raspoloženju dočekati duel sa lučanskom Mladošću no što će Radnički onaj sa Spartakom u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke