Jagodina - Potpisao Fredi Adu!

Autor: Beta Beta
utorak 29.07.2014.
14:48
Izvor: Beta

Kako je i najavljivano, Fredi Adu novo je pojačanje Jagodine! On je u utorak konačno stavio potpis na ugovor sa srpskim superligašem, a osim njega novi član ovogh kluba je i Mile Savković.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Na konferenciji za novinare održanoj povodom potpisivanja ugovora sa tim igračima, rečeno je da je Adu ugovor sa Jagodinom potpisao na godinu i po dana, a Savković na tri godine.

Fredi Adu (25) rođen je u Gani, a sa 14 godina debitovao je za prvi tim američkog DC Junajteda, a dve godine kasnije i za selekciju Sjedinjenih Američkih Država.

Sa 17 godina stiže u redove Benfike, odakle je bio pozajmljen francuskom Monaku i, kasnije, solunskom Arisu. Poslednju sezonu odigrao je u brazilskoj Baiji.

"Igrao sam za različite timove, neki su bili dobri, neki loši. Učiniću sve što treba da ovaj tim bude dobar, jer sam veoma uzbudjen zbog novog poglavlja u mojoj karijeri", kazao je Adu.

On je rekao da mu se Jagodina veoma dopada, da su svi dobri prema njemu i da su prvi utisci o timu, treneru i stručnom štabu odlični.

Mile Savković (22) je u Jagodinu došao iz ekipe BSK Borča.

"U Borči sam od svoje četrnaeste godine, punih sedam i po godina, a ovde sam došao da bih napredovao i kasnije otišao dalje. Potrudiću se da pomognem i sebi i ovom timu koliko god budem mogao", rekao je Savković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke