Jagodina poštuje Partizan, ali se ne boji

Autor: Beta Beta
utorak 17.03.2015.
15:48
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa poštuje Partizan, ali da ga se ne boji i dodao da će tim u polufinala Kupa Srbije "pružiti svoj maksimum".

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra od 18.00 u Beogradu Jagodinu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Trener Jagodine ističe da je predstojeći meč jako bitan za njegov tim.

"Pokušaćemo da obe utakmice odradimo što je najbolje moguće. Nemamo sve igrače na raspolaganju zbog stanja u našem klubu, ali svi koji budu igrali daće svoj maksimum. Ovo je mnogo bitna utakmica za nas i normalno je da je bitan rezultat prve utakmice koja će dati neke smernice drugoj", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

"Pokušaćemo da igramo kao da je jedna (utakmica), nećemo razmišljati o revanšu", kazao je on i dodao da bi bio najsrećniji da njegov tim izadje neporažen.

Takođe, Krunić ističe da se njegov tim ne boji Partizana.

"Respektujemo Partizan, ali ih se ne bojimo. Nije pritisak da nešto moramo da uradimo već hoćemo da igramo i nadigravamo se sa Partizanom. Nećemo da se branimo, pokušaćemo da igramo otvorene utakmice, da se nadigravamo. U svakom momentu, kada nam se ukaže prilika, pokušaćemo da napadnemo Partizan"
, objasnio je Krunić.

Fudbaler Jagodine Aleksandar Zzivanović rekao je da su kup takmičenja specifična, jer ne mora uvek da prodje bolji već onaj koji ima više sreće.

"Partizan je favorit, ali mi idemo u dobrom raspoloženju posle naše ubedljive pobede protiv Vojvodine. Verujem u naš kvalitet. Možda ćemo ponoviti uspeh iz prethodne dve godine i da treću godinu uzastopno igramo finale"
, rekao je Zzivanović.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije igraće se 8. aprlia u Jagodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Glogovac
Tuesday, 17.03.2015
20:24

Pozdravio vas Mateus postenjacina haha

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 17.03.2015
18:12

Partizana se ne boje a kao domaći protiv nekih nemaju snage za deset minuta...