Jagodina - Odgovorno na Vojvodinu!

Autor: Beta Beta
utorak 22.09.2015.
15:26
Izvor: Beta

Trener jagodinskog superligaša zahteva odgovornost u igri.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da u predstojećoj utakmici Super lige Srbije protiv Vojvodine njegovi igrači moraju maksimalno odgovorno da izađu na teren, jer ih očekuje neizvestan meč.

"Utakmica s Vojvodinom za nas ima izuzetan značaj. Svi moramo da prihvatimo svoj deo odgovornosti i da ga nosimo... Moramo, sa svim mogućim snagama, da tražimo imperativ protiv izuzetno dobrog tima Vojvodine"
, rekao je Gošić na konferenciji za novinare u Jagodini.

Fudbaleri Jagodine dočekuju sutra na svom terenu ekipu Vojvodine u odloženom šestom kolu Super lige Srbije. Jagodina je poslednja na tabeli su šest osvojenih bodova, dok je Vojvodina na četvrtom mestu sa deset bodova više.

Gošić je naveo da je liga takva da svako može svakog dobiti i da u tom pravcu i Jagodina mora da razmišlja.

"Moramo podići samopouzdanje, prihvatiti odgovornost. Svi. Meni je najmanji problem da prihvatim bilo koju vrstu odgovornosti, ali ovoga puta moraće i igrači. Mislim da to mogu i da mogu tu utakmicu da odigraju na najvišem nivou, a to znači da prevaziđu trenutne mogućnosti kako bismo nastavili seriju dobrih rezultata"
, rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Miloš Deletić naveo je da ih neće zavarati trenutna forma Vojvodine, koja je, kako je dodao, ozbiljan klub što je pokazala igrama u Evropi.

"Mi moramo da damo svoj maksimum da bismo pobedili i približili se sredini tabele gde je objektivno Jagodini mesto", kazao je Deletić.

Zaostala utakmica šestog kola Super lige Srbije između Jagodine i Vojvodine igra se sutra na Gradskom stadionu u Jagodini od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke