Jagodina - Fredi Adu je stigao!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.07.2014.
18:26
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Kako se i najavljivalo prethodnih dana, legenda FM-a Fredi Adu doputovao je u Jagodinu i očekuje se da vrlo brzo postane član srpskog superligaša.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Hoće li Jelen Superliga u narednoj sezoni biti bogatija za Fredija Adua?

S obzirom na razvoj situacije u Jagodini i ambiciju rukovodstva njihovog kluba, odgovor će gotovo sigurno biti potvrdan, a rasplet treba očekivati već do kraja nedelje.

Naime, 25-godišnji Fredi Adu, zahvaljujući FM-u širom sveta poznati internacionalac iz Gane, stigao je u četvrtak u Jagodinu, gde ga je dočekalo klupsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Goranom Milanovićem.

On će večeras prisustvovati revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Jagodine i Kluža, a već sutra bi sa budućim saigračima trebalo da odradi prvi trening.

U Jagodini, povodom njegovog dolaska, naglašavaju da je Adu ''od malih nogu pokazao izuzetan talenat, pa ga mnogi s razlogom upoređuju sa slavnim Peleom''.

Adu je kao 14-godišnjak debitovao za prvi tim američkog DC Junajteda, a dve godine kasnije i za selekciju SAD, čije je državljanstvo dobio. Sa 17 godina stiže u redove Benfike,a potom slede pozajmice Monaku, pa solunskom Arisu.

Poslednju sezonu odigrao je u brazilskoj Baiji, a izgleda da nema nikakve sumnje da će narednu odigrati u dresu Jagodine.

foto: fkjagodina.org.rs

adu

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke