Izveštaj Zvezdinih skauta - Valeta solidna, Farani fizički spremniji

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.06.2016.
18:23
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde moraće da budu oprezni ko god da im bude protivnik u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, rečeno je danas iz stručnog štaba beogradskog kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naredni rival crveno-belima biće pobednik dvomeča između Valete i Toršavna. Valeta je kao domaćin pobedila sa 1:0 u prvoj utakmici. Duel igran u utorak na Malti uživo su gledali članovi stručnog štaba trenera Miodraga Božovića, njegovi pomoćnici Saša Petrović i Ivica Momčilović.

Petrović je kazao da je video da je Valeta kvalitetnija ekipa, ali da je Toršavn fizički spremniji tim jer mu je u toku prvenstvo.

"Valeta je sasvim solidna ekipa, koja je igrala u formaciji 3-5-2, pa u 3-6-1 kada je čuvala rezultat, što mislim da će igrati i protiv nas ako prođu. Mislim da smo kvalitetniji, ali moraćemo ozbiljno da uđemo u meč", kazao je Petrović novinarima u Termama Čatež, gde se fudbaleri Zvezde nalaze na pripremama.

Od igrača Valete, Petrović je izdvojio veznog igrača iz Argentine Santijaga Malana, kao i brazilskog napadača Žonatana.

Revanš između Valete i Toršavna igraće se u utorak na Farskim ostrvima. Zvezda će u prvoj utakmici gostovati Valeti ili Toršavnu 12. jula, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Thursday, 30.06.2016
18:34

U svaki mec treba da se udje ozbiljno, ali ako hocemo u Evropu ovim ekipama minimum 3 gola po mecu treba da se daju.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 01.07.2016
16:18