IZNENAĐENJE - Tomić već 'meša karte'!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.02.2016.
10:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana u nedelju igraju prvi takmičarski meč u 2016. godini a trener Ivan Tomić odlučio je da "promeša karte" i OFK Beogradu suprotstavi sastav koji niko nije očekivao.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije od 14 časova gostuje OFK Beogradu u okviru 23. kola domaćeg fudbalskog šampionata, a to će ujedno biti prvi takmičarski meč za crno-bele u 2016. godini.

Pauza u šampionatu u Humskoj je donela velike promene, počevši od smene na klupi, a rezova je bilo i u igračkom kadru zbog čega ćemo danas videti neki totalno drugačiji Partizan.

Novi šef stručnog štaba Ivan Tomić debitovaće na klupi crno-belih, a čini se da će već na debiju prirediti nekoliko iznenađenja kada je startna postava u pitanju. Prethodnih dana pisali smo kako bi mogao da izgleda Partizanov tim tokom prolećnog dela sezone, a prognozirali smo i startnu postavu za meč sa OFK Beogradom.

Sumnjamo da je bilo ko mogao da pretpostavi da će doći do ovako velikih "tumbanja", ali Ivan Tomić ima svoje razloge za to što će startna postava Partizana danas izgledati ovako:

Kljajić, Vulićević, Stevanović, Jovanović, Bogosavac, Petrović, Brašanac, Ilić, Birmančević, Mihajlović, Oumaru.

Da se odmah osvrnemo na prinudnu promenu u špicu gde je mesto u startnoj postavi pripalo Abubakaru Oumaruu usled virusa koji je "potkačio" Valerija Božinova.

Pomalo iznenađujuće deluje i izbor Veljka Birmančevića koji je bio sjajan na pripremama, a šta tek reći za izbor Ivana Petrovića koji će meč početi na poziciji zadnjeg veznog.

Bivši fudbaler kragujevačkog Radničkog upisaće tek drugi nastup u prvom timu crno-belih, a prvi posle više od godinu i po dana. Everton Luiz nema pravo nastupa, a mi smo očekivali da će Tomić na ovu poziciju smestiti Marka Jevtovića.

Mesta startnoj postavi nije bilo ni za Sašu Lukića već su u veznom redu upareni Saša Ilić i Darko Brašanac, što nije toliko neočekivano.

Zadnja linija je pretrpela dve promene koje su bile malo očekivane. Miroslav Vulićević je dobio prednost ispred Ivana Bandalovskog koji je opterećen kartonima i mogao bi da zaradi suspenziju i propusti "večiti derbi".

Ne znamo šta je tačno razlog rotacije na štoperskoj poziciji ali novajlija Sedrik Gogua neće početi utakmicu na Vračaru već će uz Marka Jovanovića igrati Miladin Stevanović.

Ostaje da vidimo kakvu će partiju danas prikazati ova postava Partizana za koju se opredelio debitant na klupi Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Перица Лацковић
Monday, 22.02.2016
17:35

Sjajno je promešao neka meša i za derbi slobodno

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 21.02.2016
14:46

Nadam se da ce ih dobro promesati i da ce odigrati partiju POKERA sa trenerom OFK-e. :)

avatar
Sunday, 21.02.2016
13:43

gde god se okrenes igras protiv Terzica ... isto kao i u kosarci protiv Covica ... tako su u mogucnosti , ljudi imaju po nekoliko klubova

avatar
Vukasin Antic
Sunday, 21.02.2016
13:12

Ovi resili da partizan ne ode ni u kvalifikacuje za ligu evrope.

avatar
Vukasin Antic
Sunday, 21.02.2016
13:11

Ovi resili da partizan ne ide ni u kvalifikacije za ligu evrope.

avatar
Sunday, 21.02.2016
13:11

Vama je iznenađenje zašto Jevtović ne igra? Meni je iznenađenje što je uopšte i dalje u Partizanu!

avatar
Samo NapreD(NO) PFC!
Sunday, 21.02.2016
12:22

Saranov- Vulicevic, Gogua, Jovanovic, Bogosavac- Everton, Brasanac- Mihajlovic, Ilic, Stevanovic- Umaru. Jovicic- Bandalovski, Stevanovic, Milenkovic, Subic- Petrovic, Kosovic- Golubovic, Lukic, Birmancevic- Vlahovic. Ostaju jos: Kljajic, Jevtovic, Bozinov, Fofana. Premalo krila!

avatar
Samo NapreD(NO) PFC!
Sunday, 21.02.2016
11:49

Sta tek reci? Nista ne reci nego mozda samo malo vise citati komentare onih koji znaju, to je sve!

avatar
brekbaCh
Sunday, 21.02.2016
12:09

u cemu je stvar ? ja stvarno ne znam..

avatar
Samo NapreD(NO) PFC!
Sunday, 21.02.2016
17:07
avatar
Al(a)din
Sunday, 21.02.2016
12:31

Bili su zainteresovani za napadaca sampiona slovacke, mislim da je to Slovan, jer ne prayim slovacku ligu, a ovaj ih glatko odbio