IZNENAĐENJE - Rajko se vratio na Marakanu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.02.2016.
15:22
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Predrag Rajković vratio se na stadion "Rajko Mitić" kako bi pred nastavak sezone u Superligi pozdravio svoje bivše saigrače.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prvi takmičarski meč u 2016. godini, a na današnjem treningu sačekalo ih je veliko iznenađenje.

Srpski internacionalac i bivši kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković stigao je na stadion "Rajko Mitić" kako bi svojim bivšim saigračima poželeo sreću u nastavku sezone.

"Iskoristio sam priliku da obiđem svoje bivše saigrače u Crvenoj zvezdi i naravno svoj klub. Ovde sam samo par dana, ali naravno da sam odmah došao na stadion" rekao je Rajković.

Bivši golman najtrofejnijeg srpskog kluba preselio se prethodnog leta u Makabi iz Tel Aviva sa kojim je uzeo učešće u grupnoj fazi Lige šampiona što želi i svojim bivšim saigračima.

"Puno mi je srce jer sam vidio svoje drugove i jer sam mogao da ih pozdravim i da im poželim puno uspeha. Želim im da nastave tamo gde su stali i da osvoje titulu. Nadam se i da će nastaviti niz pobeda i da će oboriti sve moguće rekorde" kazao je Rajković.

Mladi srpski golman neće biti u prilici da prisustvuje duelu Crvene zvezde i lučanske Mladosti jer ga već u sredu očekuje povratak u Izrael.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke