Iznenađenje na treningu Vojvodine u Beleku

Autor: Milovan Longinov
petak 05.02.2016.
13:52
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović i članovi Upravnog odbora Goran Antić i Nenad Rončević posetili su fudbalere u Beleku i pružili im podršku uoči nastavka tekuće sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Tokom protekla tri dana, ekspedicija FK Vojvodina u Beleku brojnija je za još tri člana. Predsednik Zoran Šćepanović i članovi Upravnog odbora Goran Antić i Nenad Rončević doputovali su u Tursku, kako bi se lično uverili u radnu atmosferu koja vlada u ekipi i pružili podršku igračima uoči nastavka sezone.

Oni su stigli taman na ispraćaj Mirka Ivanića u beloruski BATE Borisov, a iskoristili su priliku i da prisustvuju treninzima crveno-belih, kao i utakmicama protiv Šahtjora i Zlate Moravce, gde su na delu mogli da se uvere u način rada trenera Nenada Lalatovića, kao i odnos prema obavezama koji imaju svi prvotimci, posebno oni koji su tek pristigli u Vošine redove.

Šćepanović, Antić i Rončević danas se vraćaju u Novi Sad, dok će ekipa u Beleku ostati do utorka i do tada odigrati još dve prijateljske utakmice: sedmog februara protiv Dinama iz Tbilisija i osmog februara protiv Tobola iz Kazahstana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Friday, 05.02.2016
19:34

Scepa dobio slobodnan vikend? :)

avatar
Delije Sever 021
Friday, 05.02.2016
19:33

Uh,stigo vam dominator,sada dovodite RAZBIJACA,tesko nama kakava TOP pojacanja ste doveli,ima da nas strasno pobedite u sledecem derbiju :))))

avatar
Friday, 05.02.2016
17:29

Troše se pare - jagnjeća brigada...

avatar
bagra
Friday, 05.02.2016
16:59

Dosli malo da suncaju guzice