Izbori u Partizanu - O čemu su razgovarali Bjeković i Vujošević?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.12.2014.
11:01
Izvor: Sportske.net, Sport

Bliži se Izborna skupština Partizana, ostalo je još tačno dve nedelje, a i dalje nije poznato ko će biti kandidati za novog predsednika kluba iz Humske. U medijima se danima pominje ime Nenada Bjekovića kao kandidata opozicije, ali...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U Humskoj ''broje sitno'' do dugoočekivane Izborne skupštine, na kojoj bi Partizan konačno trebalo da dobije novo rukovodstvo, a sa kojim bi, osim domaćih trofeja, crno-beli imali za cilj i neki iskorak na evropskoj sceni u odnosu na dosadašnja učešća, uglavnom u Ligi Evrope.

Aktuelni predsednik Dragan Đurić je poodavno objavio da se neće kandidovati, ali mu iz nekog razloga mnogi i dalje ne veruju.

Za to vreme, očekuje se da i opozicija predstavi svog kandidata za Đurićevog naslednika i prema dosadašnjim spekulacijama u javnosti, to bi mogao da bude Nenad Bjeković, nekadašnji sportski direktor crno-belih.

Međutim, u izjavi za ''Sport'', on je i dalje rezervisan po tom pitanju.

''Moja ljubav prema Partizanu je neopisiva. Ipak, nisam doneo odluku o kandidaturi, jer ima tu i nekih drugih stvari'', istakao je Bjeković.

A kad su u pitanju te ''druge stvari'', Bjeković sumnja u način rada na predstojećim Zborovima, jer veruje da će aktuelna uprava da ih organizuje onako kako njoj odgovara.

Ali, bez obzira na to, Bjeković je uveren da će do promena ipak doći i da će klub iz Humske uskoro voditi ''dokazani partizanovac''.

Jedan od ''dokazanih partizanovaca'' svakako je Duško Vujošević, legendarni trener košarkaša Partizana i predsednik JSD Partizan, koji se, naravno, neće kandidovati, ali od koga se očekuje da pruži jasnu podršku jednom od kandidata.

Vujosevic

Bjeković priznaje da je u poslednje vreme često u kontaktu sa Vujoševićem, ali ne želi da otkriva sve detalje tih razgovora.

''Dule i ja smo veliki partizanovci, pa je normalno da se čujemo, vidimo, jer delimo ljubav prema klubu. Ipak, da bude kristalno jasno, teme nisu bili predstojeći izbori, niti kadriranje za budućnost. Imamo mi 'more' drugih tema'', objašnjava Bjeković za ''Sport''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 02.12.2014
13:32

Nisam vernik ali, pomozi Boze da poslednje najave i saznanja budu tacna i da Bjeka preuzme Partizan. Prejak je on da bi mu drugi pricali sta da radi.

PODRSKA ZA BJEKU. Hvala ti Dule.