Izbori u Partizanu novi udar na Toleta?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.12.2014.
17:52
Izvor: Sportske.net, Blic

Da li je odlaskom Dragana Đurića i formiranjem nove uprave u Humskoj, prvi čovek FSS Tomislav Karadžić izgubio još jedno uporište u borbi sa opozicijom?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

U jeku Karadžićevih poraza na ''dva fronta'' (FS Vojvodine i FS Beograda), dogodila se još jedna promena koja bi mogla značajno da oslabi poziciju prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije.

Naravno, u pitanju je promena rukovodstva u Partizanu i odlazak Dragana Đurića sa mesta predsednika u Humskoj. Međutim, više od Đurićevog odlaska, Tomislava Karadžića bi trebalo da brine činjenica da je novu upravu u Partizanu formirao Zoran Popović.

Tom temom se danas bavio i ''Blic'', koji između ostalog navodi i da je postavljanje Popovića za predsednika ''inicirano i kako bi Tomislav Karadžić posle gubitka vlasti u Beogradu i Vojvodini, izgubio i podršku Partizana''.

S tim u vezi, isti izvor navodi i da je Popović tokom održavanja sednice Skupštine navodno bio u kontaktu i sa Slavišom Kokezom, potpredsednikom Crvene zvezde i novoizabranim predsednikom FS Beograda.

Naravno, treba sačekati i prve poteze novog rukovodstva Partizana kako bi se doneli konkretniji zaključci na tu temu, ali treba podsetiti da se bivše rukovodstvo Partizana nije zameralo prvom čoveku FSS i pored brojnih poziva za njegovu smenu u prethodnim godinama...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 27.12.2014
18:56

POPOVICU, ODLAZI!

avatar
Realan
Saturday, 27.12.2014
19:21

Videcemo na kraju sezone sta je i kako je.Ako ne osvojimo titulu i ako ne bude uslo 8 miliona u klub koliko je obecao ako ne budemo imali generalnog sponzora onda cemo znati da je on tu sa namerom da stavi katanac.nSad je malo glupo pisati da odlazi jer jos uvek nema razloga za to a nadam se da nece ni biti.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 27.12.2014
21:38

Naravno da Zeka vodi klub, vratio se covek na celu, ali kad ja vidim da ovaj daje izjave ili na bilo koji nacin predstavlja Partizan, smuci mi se...

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 27.12.2014
20:02

I da, tri cilja zapravo ima pred sobom, generalni sponzor je imperativ!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 27.12.2014
19:53

Bas tako, krajem maja ce biti skupstina, a tad ce se zavrsiti prvenstvo. Ta dva cilja (titula i ta finansijska inekcija) moraju da budu ispunjena...

avatar
kostajnicacz
Saturday, 27.12.2014
19:21

iskreno slabo sta znam o ovom popovicu ali vidim da ga grobari bas ne vole