Izbori u Partizanu - Ko umesto Đurića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.11.2014.
10:40
Izvor: Sportske.net, Sport

Formiranjem Radne grupe, u nedelju su u Humskoj i zvanično započete pripreme za Izbornu skupštinu kluba, koja bi trebalo da bude održana u decembru i kada bi Partizan trebalo da dobije novog predsednika. Ko su špotencijalni kandidati za naslednika Dragana

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naravno, zvaničnih kandidatura još uvek nema ni na vidiku, ali današnji ''Sport'' prenosi svoja saznanja da bi ta trka mogla da se vodi između nekadašnjih dugogodišnjih saradnika i prijatelja - Nenada Bjekovića i Ljubiše Tumbakovića!

Podsetimo, devedesetih godina prošlog veka njih dvojica su sa Partizanom imali dosta uspeha, doduše uglavnom na domaćoj sceni, kada je Bjeković bio sportski direktor, a Tumbaković trener Partizana.

U međuvremenu, obojica su se, iz različitih razloga povukla iz kluba, a pomenuti izvor navodi da bi baš Bjeković mogao da bude taj kandidat opozicije koga navijači željno iščekuju, dok bi Ljubiša Tumbaković predstavljao struju bližu aktuelnoj upravi kluba.

Naravno, ni od jednog ni od drugog još uvek nije stigla potvrda da uopšte imaju takve ambicije, ali se spekuliše da Tumbaković već vuče određene poteze u tom smeru i da bi Zoran Bata Mirković mogao da bude sportski ditrektor, ukoliko popularni Tumba preuzme vođenje kluba, a u Humsku bi se navodno vratio i biznismen Milija Babović.

Osim Tumbakovića i Bjekovića, iz ''senke'' svoju priliku navodno vreba i aktuelni potpredsednik Mile Jovičić, ali ''Sport'' čak ne odbacuje ni mogućnost da Dragan Đurić iznenadi sve i ponovo se kandiduje za predsednika.

A da ni to nije nemogućem, pokazuje i javno izraženo nezadovoljstvo doskorašnjeg sportskog direktora Alberta Nađa, koji je iznenada izabran za člana Radne grupe koja treba da u narednih mesec i po pripremi Izbornu skupštinu.

''Uvrstili su me u Radnu grupu, a da me niko pre toga nije ni pitao da li želim da učestvujem. na Upravnom odboru sam imao  sekundi da se izjasnim i odgovorio sam potvrdno, jer smatram da se u Partizanu ne radi dobro i da neke stvari moraju da se promene. Još uvek ne znam ni šta su moja zaduženja, ali je sigurno da neću samo sedeti i klimati glavom'',
poručio je Nađ.

U svakom slučaju, sprema se ''vrela'' zima u Humskoj...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke