Izazov za Nikolića - Da li će Partizan na leto ostati bez trenera?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.04.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Svojim kvalitetnim radom aktuelni šef struke Partizana privlači sve veću pažnju i van granica naše zemlje, pa je, kako sada stoje stvari, sve izvesnije da na leto dobije i jednu primamljivu ponudu, na koju ne bi baš ostao ravnodušan, iako je jasno da je p

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Na tu temu je u intervjuu za ''Informer'' govorio prvi čovek Olimpije Milan Mandarić.

Aktelni šampion Slovenije je ovog proleća u velikoj rezultatskoj krizi, trka za titulu je praktično izgubljena, a treneri se menjaju ''kao na traci''.

Iako je i bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović figurirao kao potencijalno rešenje za novog treenera Olimpije posle najnovije smene Marijana Pušnika, izbor je pao na Safeta Hadžića, ali se stiče utisak da je on samo privremeno rešenje do kraja sezone.

Naravno, da li će tako i biti zavisi i od toga da li će Hadžić uspeti da preporodi posrnulu ekipu, ali Milan Mandarić ne krije da bi na klupi Olimpije rado video aktuelnog šefa struke Partizana Marka Nikolića.

Podsetimo, Nikolić je prošle godine već vodio Ljubljančane ka tituli, i to veoma uspešno, ali je posle poznatog incidenta sa Blesingom Elekeom i suspenzije koja mu je izrečena, morao da napusti tu poziciju.

Da Mandarić i dalje žali zbog toga, potvrđuje i njegova najnovija izjava, uz nagovešaj da bi na leto mogao da krene u ''ofanzivu'' kako bi privoleo Nikolića da se vrati u Olimpiju.

''Marko je trener Partizana, beleži sjajne rezultate i ima uspehe. Kada se završi sezona i ako budemo tražili trenera, prvo ćemo morati da razgovaramo s njim i s Partizanom. Da vidimo kakve su im ambicije i postoji li mogućnost da se Marko vrati u Olimpiju. Ne isključujem nijednu mogućnost'', poručio je Mandarić.

On takođe otkriva i da se sa Nikolićem video u Beogradu prošle nedelje, ali da transfer nije bio tema razgovora.

''Koristim svaku priliku da se vidim s njim kad sam u Srbiji da popijemo kafu ili čašu vina. Bio je to prijatan i prijateljski sastanak. Što se tiče njegovog povratka u Olimpiju, to bi bio veliki izazov za mene kao predsednika kluba, ali nismo razgovarali o tome''
, zaključio je Mandarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado35
Wednesday, 05.04.2017
11:04

Kako vam se da o tome pisati...???Ništa nema od toga ništa....Marko je NAŠ!

avatar
Milos 1996
Wednesday, 05.04.2017
13:07

Ode u Olimpiju,sta ce u klubu koji je drugi :D

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
09:29

Jako mi je zao sto nam se ovo LOSE desilo preko zime, covek je prakticno izgubio citav prelazni rok ma koliko mozda to i sam negirao, a mogli smo da se pojacamo i da imamo sasvim solidan tim u evropskim razmerama- na leto cemo opet Jovo nanovo, potrebne su zamene za golmana, Blekija, bekove, Duha koji hoda, mozda i za desnu stranu, a mozda i za Ostojica...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
09:26

Kako to mislite, ne bi bas ostao ravnodusan?! Partizan i Olimpija su kao nebo i zemlja cak i u ovako losim uslovima u kojima mi sad egzistiramo.