Iz Zvezde ga još nisu zvali, ali ako opet savlada Partizan...

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.12.2016.
09:43
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Oglasio se jedan od potencijalnih kandidata za mesto trenera Crvene zvezde u slučaju da se potvrde spekulacije o nameri Miodraga Božovića da napusti Marakanu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Posle prvih najava da bi Miodrag Božović ovih dana mogao da obelodani svoj rastanak sa Crvenom zvezdom, kao jedan od potencijalnih kandidata za mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde pominjan je i trener Spartaka iz Subotice, Rus Andrej Černišov.

Njegovo ime se i ranije tokom jeseni dovodilo u vezu sa Crvenom zvezdom, sada su te glasine pojačane, a ruski stručnjak ne odboja da govori na tu temu.

Naprotiv, Černišov je u izjavi za ''Alo'' naglasio da ga iz Zvezde još uvek niko nije zvao tim povodom, kao i da veoma ceni Miodraga Božovića, još uvek aktuelnog šefa struke Crvene zvezde.

''Božović je veoma dobar stručnjak i ostvario je zapažene rezultate. Veoma je poštovan u Rusiji jer su njegovi timovi uvek igrali lep fudbal. Kada odluči da napusti kormilo Crvene zvezde, želim mu da preuzme neki kvalitetan klub u Evropi ili Aziji.

Mene niko iz Beograda nije zvao, nisam dobio ponudu da preuzmem Zvezdu niti bih ikada zamenio Grofa. Ukoliko jednog dana dobijem poziv Crvene zvezde, rado ću pričati o tome'',
izjavio je Černišov.

Njegov tim će jesenji deo sezone završiti utakmicom protiv Partizana u Humskoj, taj meč je na programu u četvrtak i Černišov naglašava da je koncentrisan isključivo na tu utakmicu.

Ove jeseni je već osetio slast pobede nad Partizanom, a sada ima priliku da to učini i u Humskoj i tako eventualno pomogne i Zvezdi u trci za titulu.

IPak, Černišov podseća da je Partizan sada jači nego što je to bio slučaj u uvodnom delu sezone.

''Marko Nikolić je dobro organizovao tim, pa će mojim momcima biti veoma teško na terenu. Crno-beli su favoriti, igraju kod kuće, a uveren sam da žele i da nam se revanširaju. Sve zavisi od toga kako ćemo otvoriti meč, nadam se da možemo da ih iznenadimo'', konstatovao je Černišov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
johnny012
Tuesday, 13.12.2016
13:55

Velike su sanse da u tome uspe...;-)

avatar
Povratak kralja #47
Tuesday, 13.12.2016
13:52

Samo neka Grof nastavi da igra ovako lep fudbal sa zvezdom. Neće Grof niđe, ne damo Grofa :D

avatar
Treš retardizam
Tuesday, 13.12.2016
14:16
avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 13.12.2016
13:11

Mnogo ste dosadni ne ide Grof

avatar
CZYNWA
Tuesday, 13.12.2016
11:22

SAMO LALATOVIĆ !

avatar
Tuesday, 13.12.2016
10:44

Nije iskljuceno da ce nas (opet) savladati ako nas opet bude pokrao sudija...