Iz Partizana u Lacio - Da li je sada pravo vreme?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.01.2015.
13:25
Izvor: Sportske.net

Rimljani ponovo gledaju ka Humskoj. Letos im se želja nije ispunila, da li je sada prilika za ''popravni''?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jesenji prvak još uvek ima na raspolaganju igrački kadar koji je stekao šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, ali će svakako biti i odlazaka narednih dana.

Jedan od onih koji je, po svoj prilici, završio svoj boravak u Humskoj, jeste dugogodišnji štoper crno-belih Voja Stanković, koji bi mogao ipak da karijeru nastavi u italijanskoj Seriji A.

Njemu je ugovor sa Partizanom istekao, očekivalo se da još letos promeni sredinu, li što se nije ostvarilo tada, moglo bi da se dogodi tokom januarske pijace.

Naime, pojedini italijanski mediji prenose da je Lacio obnovio interesovanje za iskusnog štopera Partizana, koji je jesenas bio jedan od najstandardnijih prvotimaca u ekipi Marka Nikolića, kako u domaćem šampionatu, tako i u Ligi Evrope.

Stanković je sada, svakako, još iskusniji kada su jake evropske utakmice u pitanju, pa bi to mogao da mu bude i dodatni adut u pregovorima sa budućim klubom.

Naravno, još je rano procenjivati da li će ''Nebesko plavi'' ovog puta mnogo ozbiljnije da ''zagrizu'' za Stankovićev dolazak, ili će snažni Vranjanac morati da se okrene nekim drugim opcijama.

A do tada, prilika je da se podsetimo i najznačajnijeg Stankovićevog poteza u Partizanu - onog odlučujućeg penala u Briselu, za plasman crno-belih u Ligu šampiona...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Sunday, 04.01.2015
14:33

Nema potrebe da hvalite Voju,znamo mi koliko vredi.Sreća te ne moramo da dolaćujemo da ga neko uzme.