Iz drugog ugla - Kako bi Zvezda danas izgledala da nije bilo ONOG poraza od Voždovca?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.09.2017.
19:33
Izvor: Sportske.net

Taj poraz je Zvezdu koštao titule, ali su posle toga usledile brojne pozitivne promene, koje su doprinele da Zvezdin tim danas izgleda respektabilno i na evropskoj sceni.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je taj meč izgubila sa 3:2, posle čega je Partizan preuzeo lidersku poziciju na tabeli i nije je ispuštao do kraja sezone.

Delovalo je da se crveno-beli od tog udarca dugo neće oporaviti, trener Miodrag Božović je podneo ostavku i bilo je zaista teško prognozirati šta se od Zvezde može očekivati tokom leta na evropskoj sceni, s obzirom da je bilo veoma malo vremena za stvaranje moćnijeg tima.

Ali, ispostavilo se da je izbor Vladana Milojevića za novog šefa struke bio pun pogodak Zvezdine uprave, posle čega su se ređali i brojni kvalitetni potezi u prelaznom roku, poput angažovanja Borjana, Jovičića, Krstičića, Rodića, Pešića...

Svi oni su se sjajno uklopili u Zvezdin tim i ekspresno pokazali ono zbog čega su dovedeni.

Epilog svega je da Zvezda danas igra u Ligi Evrope, prvi put posle deset godina, kao i da je ponovo lider u domaćem šampionatu.

Na sve ovo podsećaju i pojedini navijači Crvene zvezde u svojim reakcijama posle današnje pobede nad Voždovcem (2:0), kojom su se crveno-beli revanširali Voždovčanima za pomenuti poraz i još jednom pokazali da ove sezone silno žele da stvari dovedu na svoje mesto.

--
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 18.09.2017
14:23

Vjerovatno bi Bozovic otisao i sam na kraju sezone, samo je pitanje da li bi angazovali Milojevica. Drugo i vaznije pitanje je - da li bi ovako dobro prosli u LS kvalifikacijama? Pored dobre igre, imali smo dosta srece (bez koje se ne moze), dobijali smo protivnike koji u tom momentu nisu bili u najboljem momentumu. Ne vjerujem da bi usli u LS, ali eto, mozda i bismo :) Sta bi bilo kad bi bilo...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 18.09.2017
09:01

Svaka cast upravi sto je postavila Milojevica za trenera.Svaka svima cast,iskreno nisam verovao da cemo uci u LE,.Partizan je osvojio titulu posle tog poraza,a mi ulazak u LE i Milojevica za trenera a verujem i titulu ove godine

avatar
Trajke
Sunday, 17.09.2017
20:31

O ovome sam ja razmisljao.Sto kaze nas narod:Nikad ne znas za sta je to dobro...

avatar
CZYNWA
Sunday, 17.09.2017
20:11

Lik je u pravu, da smo uzeli titulu, Grof bi ostao, opet bi bila ona mucna igra..

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 17.09.2017
20:11

Respektabilno na evropskoj sceni...auuuuuu

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 17.09.2017
21:29

A zasto nije??? Samo jedan ppraz od Krasnodara koji je ipak po kvalitetu ispred Zvezde i Partizana zajedno.

avatar
Mustafa sa pašnjaka
Sunday, 17.09.2017
22:55

Fljamurtari je najveći respekt na evropskoj sceni, za one duleke iz Izraela da ne pričam.