Ivković na probi u Vojvodini

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.06.2017.
17:13
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine nastavili su u utorak sa pripremama za novu sezonu. Ekipi se na Zlatiboru priključio Đorđe Ivković koji će pokušati da se izbori za ugovor na "Karađorđu".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri novosadske Vojvodine u utorak su nastavili sa pripremama za novu sezonu koja za superligaša sa "Karađorđa" startuje 29. juna.

Fudbaleri su juče imali slobodno popodne a tokom jutrošnjeg treninga radlo se na jačanju fizičkih sposobnosti uz nadzor pomoćnog trenera Bojana Nezirija.

Odvojeno od ekipe, radili su rekonvalescent Dušan Jovančić i Francuz Roman Davinji, koji su lagano trčali oko terena.

Ekipu Vojvodine juče je napustio mladi Milan Lazarević, kome se otok na kolenu ipak povlači nešto sporije nego što se očekivalo. On je juče krenuo put Novog Sada gde će odraditi ultrazvuk i nastaviti sa oporavkom.

Ekspediciji fudbalskog kluba Vojvodina u ponedeljak popodne se priključio napadač Đorđe Ivković (21) koji će pokušati da se nametne stručnom štabu i izbori se za ugovor. Radi se o napdaču srpskoligaša Stepojevca.

Novi trening fudbalera Vojvodine zakazan je za danas u 17.30 časova, dok će sutra popodne biti odigrana nova prijateljska utakmica, protiv ekipe Zete iz Golubovaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke