Ivanović: "Znači nam što smo pred derbi sa Zvezdom odigrali na rezultat"

Autor: Beta Beta
petak 03.03.2017.
20:03
Izvor: Beta

Trener Vojvodine Dragan Ivanović rekao je da je zadovoljan što su njegovi fudbaleri danas igrali na rezultat i pobedili Borac u Čačku u 24. kolu Super lige.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je večeras pobedila Borac 1:0 u prvoj utakmici 24. kola Superlige, a strelac odlučujućeg pogotka za Novosađane bio je Filip Malbašić u 25. minutu.

"Znali smo da će utakmica biti teška, zato što je Borac morao da igra otvoreno jer mu je važan svaki bod. Imali smo svojih šansi, ali je i Borac bio opasan. U drugom poluvremenu smo imali šanse, ali nismo imali sreće. Čestitam igračima na dobroj partiji. Dobro je da smo igrali na rezultat, to nam mnogo znači pred utakmicu sa Crvenom zvezdom", rekao je Ivanović za televiziju Arena.

Trener Borca Mladen Dodić ocenio je da je presudio individualni kvalitet Vojvodine.

"Rekao sam i pre utakmice da Vojvodina ima više individualnog kvaliteta, koji su večeras pokazali i na ovakvom terenu. Olako smo primili gol. U drugom poluvremenu smo došli do svojih šansi, ali i oni do svojih. Nismo se snašli u završnici, ali to je tako kada se juri rezultat. Možda su oni bili bolji za taj jedan gol, iako smo po trudu možda mi više zaslužili da pobedimo", rekao je Dodić.

Nakon trijumfa u Čačku ekipa Vojvodine se izjednačila na drugom mestu superligaške tabele sa Partizanom koji u subotu od 18 časova gostuje "večitom" rivalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke