Ivanović: "Spartakov bodovni saldo govori o kvalitetu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.09.2016.
17:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Dragan Ivanović izjavio je da njegov tim čeka težak posao protiv ekipe o čijem kvalitetu svedoči pozicija koju trenutno zauzima na superligaškoj tabeli.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon gostovanja Partizanu i ispadanja u šesnaestini finala Kupa Srbije, ekipa kruševačkog Napretka dočekuje Spartak ŽK u okviru 10. kola Superlige.

Najavljujući nedeljni okršaj sa Spartakom na stadionu "Mladost", trener fudbalera Napretka Dragan Ivanović izjavio je kako bodovni saldo protivničke ekipe svedoči i o kvalitetu tima koji predvodi Andrej Černišov.

"Vrlo oprezni dočekujemo ekipu Spartaka, jer njihovih osvojenih 16 bodova mnogo govore o kvalitetu trenera i igre. Nalaze se u samom vrhu tabele i vrlo su efikasni. Spartak nije igrao utakmice na svom terenu i to svakako povećava značaj ovojenih bodova" rekao je trener Dragan Ivanović.

Napredak se trenutno nalazi na osmoj poziciji superligaške tabele sa 13 osvojenih bodova, dok Spartak zauzima peto mesto sa 16 bodova.

"Mi imamo prednost domaćeg terena i nemamo šta da izgubimo. Idemo na pobedu i moramo da damo sve od sebe" poručio je trener Napretka.

Strateg "Čarapana" moći će da računa na sve igrače izuzev Abrahama Frimponga koji se nalazi pod znakom pitanja zbog povrede.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Napretka i Spartaka igra se u nedelju, 25. septembra, od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ljungberg
Friday, 23.09.2016
22:02

Znaci covek automatski hvali i sebe jer ima 13 bodova,namazanko velikin.