Ivanović se sad kaje što je otišao iz Napretka

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.04.2017.
12:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle neočekivane smene u Vojvodini, Dragan Ivanović shvatio da je napravio grešku što je zimus napustio klupu Kruševljana.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Potpisao je petogodišnji ugovor sa Vojvodinom, a otišao posle samo sedam prvenstvenih utakmica u drugom delu šampionata...

Dragan Ivanović se, očigledno, takvom ravoju događaja nije nadao kada je zimus odlučio da posle odlične polusezone u Napretku, prihvati poziv Vojvodine.

Međutim, brzo se susreo sa problemima, pre svega, jer je očekivao da će Novosađani angažovati neko pojačanje na poziciji napadača.

To se nije dogodilo, ali je i pored toga Vojvodina dobro započela drugi deo sezone. Tako je bilo sve do tog famoznog poluvremena utakmice sa Crvenom zvezdom, kada je Vojvodina imala dva gola prednosti, a na kraju izgubila sa 3:2.

Posle su usledili i porazi od Mladosti i Voždovca, a nova uprava kluba nije imala strpljenja da sačeka Ivanovća da podigne ekipu.

Smenjen je posle poraza od ''Zmajeva'', a njegov naslednik Aleksandar veselinović juče je sjajno startovao, s obzirom da je Vojvodina sa 5:2 savladala Borac u četvrtfinalu Kupa.

''Povukla me je vizija stvaranja tima za budućnost. Vojvodina je klub u kojem sam igrao, bio sam član i šampionske generacije 1989. iako nisam dobijao šansu. Sad mi je žao što nisam ostao u Napretku do kraja sezone. Iz Kruševca sam poneo lepe uspomene, imao sam sjajan odnos sa rukovodstvom kluba i ljubiteljima fudbala u gradu pod Bagdalom'', izjavio je Ivanović za ''Žurnal''.

Podsetimo, Napredak je umesto njega zimus angažovao Vuka Rašovića, koji je posle nešto lošijeg starta zaređao sa pobedama i vodi Kruševljane ka plasmanu na evropsku scenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 06.04.2017
18:49

Vojvodina je smehotresan klub. Pre nego što me pljunete svi koji navijate za Vojvodinu, samo napišite za koje pare su biseri Gaćinović i SMS otišli iz kluba. To je ogledalo vaše ozbiljnosti.

avatar
Brane Lala
Thursday, 06.04.2017
20:25

Cena za koju su oni otisli iz kluba je ogledalo ozbiljnosti lige. Liga u kojoj se sampion zna 2 godine unapred. Rezultat je laznih talenata koji su stvarani u laznim novinama I koji su godinama prodavani napolje okiceni laznim titulama. 20 godina zvezde I partizana ne bi prezivela ni Barsa sa svojom akademijom. Skini Darena sa slike, bolje ti pristaje supetalentovani Lazar Markovic ili Luka Jovic

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 06.04.2017
12:44

Kasno ti stiglo iz dupete u glavu (nije vredjanje, tako ide uzrecica :) ). U Krusevcu si bio bog, navijaci pravili peticije da dobijes ugovor na 10 godina, il dozivotni ne mogu sad da se setim, a ti otiso za parama u NS.