Ivanović razočaran: "Traže se rezultati bez pojačanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.04.2017.
20:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sada već bivši trener novosadske Vojvodine Dragan Ivanović tvrdi da je razočaran odlukom Uprave. Smenjeni stručnjak tvrdi da nije bilo uslova da se isprati ritam "večitih".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodine doneo je u ponedeljak odluku o smeni dosadašnjeg trenera Dragana Ivanovića pošto je ekipa na poslednje četiri utakmice upisala tri poraza.

Sada već bivši trener Vojvodine u izjavi za "Večernje Novosti" poručuje da su mu traženi rezultati bez adekvatnih pojačanja.

"Smatram da nismo odigrali nijednu slabu partiju i da fudaleri Vojvodine igraju dobar fudbal. Međutim, traže se rezultati, i to bez pojačanja" kaže Ivanović.

Vojvodina je na polusezoni imala devet bodova zaostatka za Crvenom zvezdom i tri za Partizanom, a dva kola pre kraja ligaškog dela sezone novosadska "Stara Dama" je praktično ispala iz borbe za titulu.

"Po tom pitanju sam razočaran, jer smo u prelaznom roku ostali bez 10 fudbalera, pre svega 'špiceva', a nikoga nismo doveli. U takvoj postavci stvari, pratiti Zvezdu i Partizan je nerealno" zaključio je Ivanović.

Za novog trenera Vojvodine imenovan je Aleksandar Veselinović koji će debi na klupi imati u Kup utakmici sa Borcem koja je na programu u sredu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Tuesday, 04.04.2017
02:19

Ma nije Lalatovic glup. Video covek sta se iza brda valja i zapalio. Pitanje je i sta ce da zadrze od ovoga sto imaju. Ima tu par igraca koje treba ili Zvezda ili Partizan da dovedu umesto stranaca. Bukvalno par njih vredi da im se da ugovor jednog stranca. Vratilo bi im se sigurno.

avatar
milance2904
Monday, 03.04.2017
21:19

A bilo ti je lose kod nas u Krusevcu.

avatar
paok
Tuesday, 04.04.2017
06:35

Greska sto je otisao iz Krusevca. U Vosi niti ima para i jos nikoga nisu doveli a hoce titulu. Nece skoro nista osvojiti, to je nazalost istina. A da udju u Evropu je naucna fantastika.