Ivanović: "Radnički i Napredak da vrate nadu u srpski fudbal"

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.09.2016.
14:27
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Napredak Dragan Ivanović rekao je da će njegova ekipa učiiti sve da protiv Radničkog pokaže da njeni dosadašnji rezultati u prvenstvu nisu slučajni.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Radnički i Napredak će u petak u Nišu otvoriti deveto kolo Superlige Srbije. Obe ekipe su u dobroj formi. Domaćin je treći na tabeli, a Napredak sedmi.

"Dva velika kluba sa dugim istorijama bi trebalo da vrate nadu u srpski fudbal. Napredak ide uzlaznom putanjom, što je meni apsolutno drago, zbog kluba i zbog ljudi koji žive za ovaj klub, zbog igrača i uprave, kao i zbog nas. Daćemo sve od sebe da pokažemo da ovi rezultati koji su korektni nisu slučajni i da ćemo biti veoma tvrd orah u ovoj utakmici", rekao je Dragan Ivanović na konferenciji za novinare u Kruševcu.

Ivanović je pohvalno govorio o Radničkom kao klubu, kao i treneru niškog tima Milanu Rastavcu.

"Od kako je Rastavac na klupi, Radnički se učvrstio na samom vrhu tabele, kako prošle sezone, tako i sada posle odigranih osam kola, bez obzira na to što je tim pretrpeo nekoliko izmena. Bio sam apsolutno siguran da će on uspeti da stabilizuje klub i da ga dovede tamo gde je Radničkom mesto", kazao je Ivanović.

Po njegovoj oceni, Napretku će biti potrebna sportska sreća jer Radnički ne pravi velike oscilacije.

"Biće nam potrebna sportska sreća jer Radnički nije ekipa koja pravi velike oscilacije, oni igraju konstantno stabilno i na svom i na gostujućem terenu. Očekuje nas veoma važna utakmica. Bitno je da igrači budu psihološki rasterećeni. Nemamo šta da izgubimo, a možemo dosta da dobijemo", rekao je Ivanović.

Fudbaler Napretka Nenad Šljivić rekao je da je atmosfera u timu na zavidnom nivou i da su svi igrači maksimalno koncentrisani na predstojeću utakmicu.

"Jedva čekamo da počne i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat. Biće to lepa fudbalska predstava na Čairu i očekujem da nas navijači podrže na ostvarenju pozitivnog rezultata. U pitanju su dva izuzetna tima sa izuzetnim trenerima, i biće to pravi megdan", rekao je Šljivić.

Utakmica će se igrati u petak od 20.00 na stadionu Čair u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 15.09.2016
16:00

Фудбалска браћа, прави пријатељи, али на терену увек пршти. Велики ривали и оба - учесници купа УЕФА осамдесетих.