Ivanović: ''Rad je bio odličan sa Partizanom, neće biti lako''

Autor: Milovan Longinov
petak 24.02.2017.
15:18
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović izjavio je da očekuje dobru utakmicu protiv Rada, iako je svestan da njegovim igračima neće biti lako da dođu do pobede.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle prolećne premijere i ubedljive pobede u vojvođanskom derbiju nad Spartakom, pred fudbalerima Vojvodine ovog vikenda je, posle dva meseca pauze, konačno i meč pred svojom publikom na stadionu “Karađorđe”.

U okviru 23. kola Super lige, u nedelju od 17 časova, rival crveno-belima biće beogradski Rad, jedan od retkih timova u zemlji koji u susretima sa Vošom može da se pohvali pozitivnim skorom.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dragan Ivanović ističe da ne očekuje laku utakmicu i da uvažava ekipu iz Beograda.

''Rad je dobro odigrao protiv Partizana i to je tim koji nije pretrpeo mnogo promena tokom prelaznog roka, možda na samo dve ili tri pozicije. S obzirom na to da su u prošlom kolu izgubili kod kuće, a i u poslednjem jesenjem kolu od Bačke, sigurno imaju imperativ da se u Novom Sadu predstave kao dobra ekipa. Po mom mišljenju, ne očekuja nas laka utakmica, jer Rad je školovana ekipa. Sastavljeni su od dobrih igrača, među kojima ima i iskusnih, poput Drinčića ili Ćuluma. Međutim, ne bih se previše bavio njima'', ističe Ivanović.

Prema njegovim rečima, u ekipi Vojvodine vlada optimizam i želja da se osvoje nova tri boda.

''Posle visoke pobede u Subotici, kod nas vlada dobra atmosfera i momci su dosta dobro radili ove nedelje. Konačno smo se kompletirali i ispunila mi se ona moja želja da kapiten Dejan Meleg što pre bude sa nama, a on se dobrom igrom potvrdio i u Subotici. Bog ga je nagradio da postigne gol već u petom minutu, što znači da je sa jedne strane sve čisto i uredno. Očekujem dobru utakmicu i normalno, nadam se pobedi ekipe Vojvodine'
', rekao je Ivanović.

U znak zahvalnosti za sjajnu podršku na meču prethodnog kola protiv Spartaka u Subotici, kao i u želji da crveno-beli imaju što brojniju i veću podršku protiv “građevinara”, Upravni odbor FK Vojvodina odlučio je da ulaznice za predstojeći meč mogu besplatno da se preuzmu na blagajnama stadiona ''Karađorđe''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke