Ivanović povređen, ne igra protiv Jermena?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.10.2014.
20:30
Izvor: Sportske.net, rts.rs

Reprezentacija Srbije doputovala je u Jerevan gde će u subotu odigrati prvi kvalifikacioni meč za odlazak na EURO 2016. godine. Kako RTS nezvanično saznaje, kapiten Branislav Ivanović povređen je i neće biti u timu za subotnji meč.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije koja se tokom popodneva zaputila za Jerevan stigla je u jermensku prestonicu oko 19 časova po srednjeevropskom vremenu posle tročasovnog leta.

"Orlovi" su imali prijatan let do Jermenije ali je po sletanju u Jerevan "procurela" nezvanična informacija koju je večeras preneo RTS a koja se tiče teže povrede kapitena Branislava Ivanovića!

"Među novinarima se pročula vest da Branislav Ivanović teže povređen i da neće igrati. Doktor Mladenović nije potvrdio ovu vest" navodi se na sajtu RTS-a.

Reprezentativci Srbije i stručni štab smestili su se tokom večeri u hotel "Meriot" a jedini trening uoči subotnje utakmice odradiće u petak uveče.

Zvanična konferencija za medije na kojoj bi Dik Advokat mogao da kaže nešto više o vesti koja se večeras pojavila zakazana je za petak pola sata pre početka treninga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke