Ivanović: "Pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.07.2016.
15:54
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Dragan Ivanović rekao je da će njegov tim pokušati da iznenadi Crvenu zvezdu na startu šampionata.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Nakon godinu dana igranja u Prvoj ligi Srbije kruševački Napredak se vratio u srpsku fudbalsku elitu, a već u prvom kolu Superlige moraće na megdan braniocu titule.

Protivnik "Čarapana" u prvom kolu Superlige Srbije biće Crvena zvezda koja će Napredak ugostiti u petak od 20 časova.

"Imamo fond igrača koji nam daje za pravo da se nadamo najboljem. Zvezda igra kvalifikacije za Ligu šampiona i sigurno da će pokušati da izmeša sastav, što nama daje ohrabrenje da će naš tim dati maksimum i da pokušamo da ih iznenadimo, mada bi bili zadovoljni i sa osvojenim bodom" rekao je trener Dragan Ivanović.

Strateg Kruševljana tvrdi da se ekipa priprema za gostovanje na stadionu "Rajko Mitić" kao i za svaki drugi meč iako je Zvezda apsolutni favorit.

"Zvezda je favorit. Mi se pripremamo i analiziramo njihovu igru i nemamo straha od te utakmice. Kadrovska situacija je zadovoljavajuća. Osim Miladinovića svi igrači su na raspolaganju" poručuje trener Napretka.

Dragan Ivanović je prokomentarisao igrački kadar kojim raspolaže na startu nove sezone i objasnio da bi kockice bile složene kada bi u tim stigao još jedan kvalitetan špic.

"Biti zadovoljan je relativna stvar, ali ono što mogu da kažem o mojim igračima jeste da su to dobri momci, kojima je stalo do kluba i dišu punim plućima za Napredak, a to je ono što meni daje još veću obavezu i jači motiv" zaključio je Ivanović.

Utakmica prvog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igra se u petak od 20 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Thursday, 21.07.2016
16:39

Па покушајте али узалуд ће вам то бити :D

avatar
Yeti Sumadinac
Friday, 22.07.2016
03:50

Mogu ako se sakriju iza vrata i viknu buu