Ivanović: "Ovo je osvojen bod!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.10.2014.
20:15
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je da "Orlovi" u Jerevanu nisu izgubili dva već osvojili jedan bod i zatražio od navijača podršku u duelu sa Albanijom.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije remijem u Jermeniji otvorila je kvalifikacioni ciklus za odlazak na EURO 2016. iako je posle 83. minuta igre bila blizu poraza.

Odbranjeni penal Vladimira Stojkovića i pogodak Zorana Tošića u 90. minutu igre doneli su "Orlovima" bod a kapiten Branislav Ivanović smatra da ekipa mora da bude zadovoljna rezultatom.

"Osvojili smo bod. Očekivali smo više od ove utakmice. Imali smo dosta šansi, dominirali, ali nam se desio prekid i primljen gol. Izgubili smo disciplinu nakon toga a na kraju smo ipak uspeli da izjednačimo. Da smo mi prvi postigli gol, siguran sam da bismo osvojili tri boda" rekao je Ivanović.

Defanzivac Čelsija rekao je da je povreda Lazara Markovića uticala na loše izdanje "Orlova" jer je do tog momenta Srbija držala konce u svojim rukama.

"Do Markovićeve povrede sve je izgledalo dobro, protivnik je delovao bezopasno. Onda je usledila promena u formaciji, pokušali smo da se skoncentrišemo i da dobijemo ali nije išlo" kazao je Ivanović.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2016. Srbija igra protiv Albanije u utorak a kapiten "Orlova" pozvao je naciju da podrži nacionalni tim.

"Moramo da se pripremimo za Albaniju. I druge ekipe su gubile bodove, a mi pobedom nad Albanijom pravimo veliki pomak. Za nas je ta utakmica jako važna, pun stadion nam je jako važan. Cele kvalifikacije zavise od početka. Računamo na tri boda protiv Albanije, moramo da se saberemo posle današnjeg remija" poručio je Ivanović.

Utakmica Srbija - Albanija igra se u utorak od 20 časova i 45 minuta na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke