Ivanović: ''Ovako se ne nosi dres Vojvodine!''

Autor: Beta Beta
nedelja 19.03.2017.
22:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Dragan Ivanović rekao je da su pojedinci u redovima njegove ekipe imali nedopustivo slab odnos prema igri u današnjem porazu od Mladosti u Novom Sadu.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Vojvodina je danas poražena od Mladosti sa 0:1 u 27. kolu Super lige Srbije.

"Kao što sam rekao u najavi utakmice, Mladost se pokazala kao nezgodan protivnik, koji zna da se takmiči. Nekolicina naših igrača je lako ušla u utakmicu, teren je bio dosta klizav i nismo uspeli da uspostavimo pas igru, a u prvom poluvremenu nismo napravili nijednu ozbiljnu šansu", rekao je Ivanović posle meča, objavljeno je na sajtu kluba.

Pobednički gol postigao je Emanuel Obiora Odita u devetom minutu meča. Vojvodina je od 31. minuta igrala sa desetoricom, pošto je Mario Maslać dobio crveni karton.

"Maslać je napravio nesmotren start i to bez ikakve potrebe, jer protivnički igrač nije bio blizu našeg gola, iako je možda sprečen kontranapad. Na poluvremenu, u igru sam uveo svežije fudbalere, jer se tokom prvih 45 minuta videlo da pojedini igrači deluju inferiorno na terenu. Bez obzira na to što smo imali igrača manje, drugi deo meča smo odigrali daleko bolje, dali sve od sebe i stvorili dve-tri izgledne prilike, ali nismo uspeli da postignemo gol", rekao je Ivanović.

"Žao mi je igrača, navijača i svih nas. Ekipi Mladosti nemam šta da zamerim i mislim da je zasluženo pobedila. Videćemo šta će se desiti dalje, moramo porazgovarati. Nije tragedija, jer i dalje imamo 14 bodova razlike u odnosu na četvrtoplasiranog. Medjutim, pojedinci se moraju trgnuti, jer ovako ne može da se nosi dres Vojvodine. Naravno, ne mislim na ceo tim, ali na pojedince da", dodao je on.

Ivanović je na poluvremenu izvršio dvostruku izmenu, kada su iz igre izašli kapiten Dejan Meleg i Nikola Trujić.

"Razlog je isključivo slaba igra i odnos prema igri", kratko je rekao Ivanović.

Umesto Melega i Trujića, šansu su dobili Spremo i Siniša Babić, ali je i Spremo kasnije zamenjen, kada je u igru ušao Stamenić.

"Spremo je dobio priliku da malo živnemo i evidentno je da ga je to preseklo. Videlo se da greši u odredjenim momentima, ali to nije nikakav problem. On je mlad igrač i ja mu ništa ne zameram. Ne znam da li je u pitanju bio pritisak, ali i sam je svestan da je slabije ušao u utakmicu, za razliku od prošle nedelje u Milanovcu, gde je odigrao jako dobro i to skoro čitav meč. Umesto njega, šansu je dobio Stamenić, koji je za tih petnaestak minuta odigrao sasvim korektno. Nije problem u Spremu, već u igračima koji treba da nose teret tima", rekao je Ivanović.

On nije želeo da kaže o kome se radi.

"Mislim da ste svesni čime nisam zadovoljan i kakav je bio odnos prema borbenosti. Vojvodina ne može olako da shvati ovaj tim i da istrpi malu količinu trčanja od strane nekih igrača, kao i lako gubljenje lopti, pogotovo na domaćem terenu", rekao je Ivanović.

Takmičenje u Super ligi Srbije se nastavlja za dve nedelje, kada će Vojvodina gostovati Voždovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke