Ivanović: "Ne smemo da budemo prepotentni"

Autor: Beta Beta
petak 30.09.2016.
17:32
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba kruševačkog Napretka Dragan Ivanović rekao je da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju nakon dobrog strata sezone, te da na gostovanju Radniku moraju da daju maksimum.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Trener Napretka Dragan Ivanović rekao je danas da dobri rezultati sa početka sezone ne smeju da zavaraju njegove fudbalere i da moraju da budu maksimalno borbeni kako bi došli do novih bodova.

"Bodovno smo u prednosti, što nam ne daje za pravo da se ponašamo prepotentno. Znamo ko smo u ovom momentu i znamo da bez velike borbenosti čitavog tima, discipline, angažovanosti ne možemo doći do pozitivnog rezultata", rekao je Ivanović uoči utakmice.

Napredak će u nedelju gostovati Radniku u 11. kolu Superlige Srbije. Kruševački klub je dobro počeo sezonu i trenutno je šesti na tabeli sa 16 bodova, dok njegov naredni protivnik ima sedam manje.

"Ekipa Radnika je prošle sezone igrala u plej-ofu, bodovno malo u ovom momentu zaostaju, ali u utakmici protiv Voždovca su već u prvom poluvremenu vodili sa 3:0. Njihov novi trener Neško Milovanović je vodio dosta klubova, tako da nas očekuje pravi prvenstveni meč, i biće veoma zanimljiva utakmica", rekao je trener kruševačke ekipe.

Fudbaler Napretka Nenad Šljivić rekao je da smatra da utakmica u Surdulici nosi i poseban značaj, s obzirom na to da prethodi reprezentativnoj pauzi.

"U dosadašnjem toku prvenstva smo pokazali da smo ozbiljna i kvalitetna ekipa i od nas sve zavisi. Pobednički duh koji gajimo bi trebalo da ostane na istom nivou i na dobrom smo putu da ostvarimo taj ciljani rezultat. U Surdulicu idemo da se nadigravamo i mišljenja sam da možemo da se vratimo sa povoljnim rezultatom", rekao je Šljivić.

Utakmica će početi u nedelju u 19.00 u Surdulici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke