Ivanović: "Da vidimo gde smo u odnosu na Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.11.2016.
18:23
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera kruševačkog Napretka Dragan Ivanović rekao je da će duel sa Crvenom zvezdom biti dobra prilika da njegov tim vidi gde je u odnosu na aktuelnog šampiona Srbije i lidera domaćeg šampionata.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka ugostiće u subotu aktuelnog šampiona Srbije i lidera domaćeg prvenstva Crvenu zvezdu u okviru derbi susreta 16. kola Superlige.

Trener domaćeg tima govorio je na konferenciji za medije o tome kako se njegova ekipa priprema za okršaj sa crveno-belima i šta očekuje od subotnje utakmice.

"Crvena zvezda, ili Mladost Lučani, Metalac Gornji Milanovac, ne pravimo razliku. Naš cilj je da što pre obezbedimo ulazak u plejof. Na dobrom smo putu, obzirom na kontinuitet pobeda" kazao je Dragan Ivanović.

Karte za derbi susret 16. kola već su puštene u prodaju, a ulaznica iznose 200 dinara (jug), 400 dinara (istok), odnosno 600 i 700 dinara (zapad jedan i zapad dva).

"Igrački je Zvezda kvalitetnija od ostalih protivnika što nas obavezuje da damo sve od sebe i igraćemo istim stilom, napadački, uvek vodeći računa da ne primimo gol" dodao je trener Kruševljana.  

Fudbaleri Napretka nalaze se u fantastičnoj seriji rezultata, pošto su na poslednjih šest prvenstvenih utakmica ostvarili svih šest pobeda, a tome treba dodati podatak da su poslednji poraz u Superligi doživeli 14. avgusta na gostovanju u Lučanima.

"Biće to praznik fudbala, jer nam dolazi aktuelni šampion i trenutno prvoplasirana ekipa. Poštujemo, ali hoćemo da vidimo gde smo u odnosu na Zvezdu" zaključio je Ivanović.

Utakmica Napredak - Crvena zvezda igra se u subotu, 19. novembra od 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 19.11.2016
15:25

Искрено сувише сте мали клуб да себе упоређујете са једном Звездом. Показаћемо вам ми вечерас где сте у односу на нас.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 19.11.2016
09:23

Напред Звезда.

avatar
odjava
Friday, 18.11.2016
19:34

Dragane Majstore

avatar
odjava
Friday, 18.11.2016
19:33

Bravo Dragane ,