Ivanović besan: "Prepotentni pojedinci će biti kažnjeni"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.01.2017.
17:54
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine Dragan Ivanović najavio je da će pojedini igrači snositi posledice zbog ležernog pristupa koji su pokazali u duelu sa Sutjeskom.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada u utorak je odmerio snage sa Sutjeskom iz Nikšića i doživeo poraz (2:1) što se nikako nije dopalo treneru Draganu Ivanoviću.

Strateg Vojvodine nezadovoljan je pristupom koji su pojedini nosioci igre pokazali tokom prvog poluvremena i to je javno priznao u izjavi za klupski sajt.

"Ekipa koja je nosila prvenstvo u jesenjem delu prikazala je ležernu i prepotentnu igru, ali to ćemo brzo raščistiti sa pojedincima koji su pomislili da im je dres Vojvodine zagarantovan" kazao je Ivanović.

Kormilar novosadskih crveno-belih istakao je da su mlađi igrači koji su dobili priliku u drugom poluvremenu pokazali kako se bori za grb, a najavio je sastanak sa onima koji su ga razočarali.

"Sa igračima koji su nastupili u prvom delu ću imati sastanak i pojedinci će sigurno biti kažnjeni zbog ovakvog pristupa. Nemaju nikakvog razloga da se tako prepotentno ponašaju i tako se ne predstavlja Vojvodina" zaključio je Ivanović.

Ekipa je u sredu odradila trening oporavka, a timu se priključio Miodrag Todorović (21) koji će u nastavku priprema pokušati da se izbori za ugovor u Vojvodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 25.01.2017
19:23

Ne drami kad ste namestili lepo. Pustili patku da Vosa dobija pa pala kvota sa 3.0 na 1.17, a na Sutjesku 9.5 pred pocetak. Pa ste onda lepo raspalili na 9.5. I sad mi ti tu prosipas mudrolije