Ivanić: ''Samo ne Dortmund!''

Autor: Beta Beta
petak 07.08.2015.
00:44
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Vojvodine Mirko Ivanić rekao je da je najbitnije što je njegova ekipa prošla dalje i izrazio želju da na sutrašnjem žrebu novosadski klub zaobiđe Borusiju Dortmund.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je prošla u baraž za Ligu Evropa i pored toga što je u revanšu na svom terenu izgubila od Sampdorije sa 2:0. Novosadska ekipa je prvi susret u Torinu dobila 4:0.

"Utakmica je bila egal, iako i oni imaju za čime da žale. Igrali su pravi italijanski, čvrst fudbal. Malo su nas iznenadili, jer smo očekivali da će da budu otvoreniji pa nam je trebalo vremena da se priviknemo. Ali, najbitnije je da smo prošli dalje", rekao je Ivanić novinarima posle utakmice.

Ivanić je poželeo da Vojvodina u narednoj rundi ne izvuče Borusiju iz Dortmunda za protivnika.

"Nemoj samo Borusiju, ipak je to tim koji je pre dve godine igrao finale Lige šampiona. Ako može neko lakši, mada ko god da dođe verovatno će biti favorit protiv nas, ali smo protiv Sampdorije videli da to ne mora ništa da znači", kazao je Ivanić.

Napadač Vojvodine Ognjen Ožegović rekao je da rezultat revanša nije bio realan.

"Nije baš realan rezultat. Oni su iz dve šanse dali dva gola, a mi svoje nismo koristili. Očekivali smo da će više da se otvore, ali najbitnije je da smo prošli'', rekao je Ožegović.

On je kazao da njegova ekipa ima pravo da razmišlja o plasmanu u grupnu fazu Lige Evropa.

"Ni Sampdorija se danas nije zaletela, a ne verujem ni da će sledeći protivnik, ko god da bude, jer smo pokazali zube i da znamo da igramo fudbal. Ako smo eliminisali Sampdoriju, zašto ne bismo razmišljali i o grupnoj fazi?", kazao je Ožegović.

Žreb za baraž za Ligu Evropa održaće se sutra u Nionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 07.08.2015
10:07

Upravo tako, samo ne one najbolje evropske timove, može Panatinaikos, Paok, Slovan Liberec, Steaua.

avatar
Friday, 07.08.2015
08:27

Ognjen Ožegović pravi igrač zahvalio bih oni,a iz zvezde što su ga otpisali