Ivanić na pragu inostranog transfera!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.01.2016.
18:25
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kapiten Vojvodine održao je reč da ove zime neće pojačati Partizan i pored ogromnog interesovanja iz Humske, a tu njegovu odluku mogao bi da iskoristi klub koji je crno-bele letos onemogućio da se plasiraju u Ligu šampiona.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Sam finiš je zimskog prelaznog roka, a kako se bliži kraj pijace, sve je izvesnije gde će Mirko Ivanić nastaviti karijeru.

Naime, ''Informer'' je danas preneo da je beloruski šampion BATE Borisov ozbiljno zainteresovan za odličnog vezistu i da je realizacija ovog posla pri samom kraju.

''Posao bi trebalo da bude završen u naredna dva dana'', preneo je pomenuti izvor svoja saznanja iz kluba sa ''Karađorđa''.

Kao što je poznato, Partizan je bio najuporniji da angažuje Ivanića, i to ne samo ove zime, nego i letos, ali je kapiten Vojvodine ostao pri stavu da ne pojačava rivale svog aktuelnog kluba.

Ni milion i po evra nije bilo dovoljno klubu iz Humske da se ova Ivanićeva odluka promeni, a u međuvremenu su se pojavile i primamljive ponude iz inostranstva.

Pominjali su se bečka Austrija, belgijski Standard, Genk, Anderleht, ali kako sada stoje stvari, BATE Borisov će biti novi klub Mirka Ivanića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivana Zile
Saturday, 30.01.2016
23:48

Iskreno mislim da bi mu u FCP bilo bolje za sada nego u bilo kom od ovih klubova gore navedena. Najverovatnije ce u Bate da igra ali da je otisao u neki od ovih drugih klubova totalno bi propao. Mislim da nema sanse da Bate plati za njega 1.5M ako budu dali 700K to je to.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Saturday, 30.01.2016
19:29

Mora se priznati da nikada javno (a mozda ni u nekim neformalnim razgovorima) nije rekao da zeli da predje kod nas (ne racunam one izjave kada je bio klinac) i nije nam davao laznu nadu u tom smislu, kulturno je saslusao ono sto je Tomic imao da kaze, ali nije zavlacio!

avatar
MozdaRealan
Sunday, 31.01.2016
11:51

Момак се понијео потпуно професионално.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Sunday, 31.01.2016
18:54