Ivančević: "Sve osim pobede biće katastrofa"

Autor: Beta Beta
utorak 08.12.2015.
14:44
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je danas da je pobeda nad Jagodinom u zaostalom meču 19. kola Superlige Srbije imperativ za njegov tim i da će sve osim osvajanja tri boda predstavljati katastrofu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Radmilo Ivančević je na konferenciji za novinare na "Gradskom stadionu" rekao da je duel sa Jagodinom od izuzetne važnosti za njegov tim, pogotovo posle loše igre i poraza od Metalca u Gornjem Milanovcu u prošlom kolu (2:3).

"Jagodina je u seriji dobrih rezultata, znaju da igraju fudbal, to su i pokazali u poslednjih par utakmica kada su igrali nerešeno sa Partizanom i lako savladali Metalac u Gornjem Milanovcu. Ipak, verujem u moje momke, vidi se napredak i na nama je da damo maksimum jer samo tako možemo do povoljnog rezultata protiv Jagodinaca", rekao je Ivančević.

Novi Pazar je trenutno na 12. na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok su Jagodinci 14. sa četiri boda manje. U prvom duelu ova dva tima, Novi Pazar je u četvrtom kolu golovima Predraga Pavlovića i Stefana Aškovskog slavio u Jagodini sa 2:1.

Međutim, Pazarci su bez pobede već dva meseca, a u poslednjih sedam mečeva osvojili su samo dva boda. Ivančević je naveo da se to odrazilo na samopouzdanje ekipe, ali ipak veruje da će do zimske pauze njegov tim osvojiti bar sedam bodova.

"Nikako nije dobro kada se gubi, ali su momci svesni u kakvoj smo situaciji. Do pauze su nam ostale tri utakmice i verujem da ćemo osvojiti bar sedam bodova. Bitno je da ne ponavljamo greške koje smo pravili u Gornjem Milanovcu, jer je nedopustivo da se u tri meča primi devet golova", naglasio je Ivančević.

Iako par igrača imaju sitnije povrede, iskusni stručnjak će moći da računa na sve fudbalere za sutrašnji duel, a zbog loše igre odbrane najavio je promene u zadnjoj liniji tima.

Utakmica 19. kola Superlige između Novog Pazara i Jagodine igra se sutra od 13 časova na "Gradskom stadionu", a odložena je prošlog vikenda zbog lošeg stanja terena prouzrokovanog snegom.

Овако је стадион Новог Пазара изгледао 28. новембра!Сурови временски услови утицали су на одлагање дуелаНови Пазар - Јагодина који ће у среду, 9. децембра, битиодигран на "Градском стадиону" од 13 часова

Posted by Супер Лига on уторак 8. децембар 2015.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke