Ivan Tomić dao prve ocene Evertonu i Gogui!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.01.2016.
19:49
Izvor: Sportske.net

Neposredno po završetku današnje utakmice protiv Arsenala iz Tule na pripremama na Kipru, trener crno-belih Ivan Tomić je, između ostalog, prokomentarisao i dosadašnji učinak inostranih pojačanja.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije večeras, Partizan je u drugoj kontrolnoj utakmici na Kipru savladao ruski Arsenal iz Tule sa 1:0, a posle meča, trener crno-belih Ivan Tomić je izneo svoje prve utiske sa ove utakmice.

Najpre se osvrnuo na još jedan pogodak Darka Brašanca, drugi u dve odigrane utakmice.

''Nadam se da će mu to preći u naviku''
, uz osmeh je konstatovao Tomić i nastavio:

''Ozbiljna provera. Naš današnji rival je u ruskoj ligi na trećem mestu i jedan je od pretendenata za ulazak u viši rang. Takođe, osećam i da svi oni imaju veliki motiv kada igraju protiv nas, ali i poštovanje prema Partizanu.

Mogu da budem zadovoljan odnosnom prema igri, posvećenošću i željom igrača da sprovedu u delo sve ono što radimo na treninzima'',
objašnjava Tomić.

Šesnaestogodišnji napadač Dušan Vlahović je od prvog minuta dobio priliku da zaigra, u nastavku i Veljko Birmančević, pa je novinare interesovalo da Tomić posebno prokomentariše i njihovu igru.

''To su dva dečaka iz naše Omladinske škole, ali ja ih na terenu gledam kao i svakog drugog igrača. Ne bih da ih hvalim, ali kad bih hteo, imao bih da kažem dosta pozitivnih stvari.

Ovo su specifične utakmice, ovde svi igraju otvoreno, agresivno i napadački, ali s obzirom koliko je promena napravljeno i koliko novih igrača ima, mislim da možemo da budemo zadovoljni.

Odmorili smo najiskusnijue igrače, dali smo priliku najmlađima, kao i strancima. Izostanak najiskusnijih se nije osetio, što znači da imamo dobar igrački kadar. Čak i u nekim situacijama je ovaj tim bio i bolji'',
dodao je Tomić.

Poseban osvrt zaslužili su i novajlije iz inostranstva - vezista Everton i štoper Gogua.

''Everton je danas bio hitriji, u fazi odbrane je dobro pokrivao prostor. On je iskusan i formiran igrač, tako da će njegova aklimatizacija biti lakša nego što će to biti sa Goguom, ali iz ovoga nemojte da izvlačite neke pogrešne zaključke.

Gogua takođe poseduje ekstreman potencijal i u tom smislu smo za sada veoma zadovoljni njima. Ekipa ih je prihvatila na pravi način i mislim da ni jezička barijera više nije problem'',
zaključio je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mile stojkovic
Sunday, 31.01.2016
07:49

Cemu toliki minusi..Oumaru odlazi..a Zivkovic je veliko pitanje..da li ce igrati i koliko..ako se uzme u obzir da ce po prici uprave na leto staviti katanac na klub...Dakle,od top igraca ostade samo BRASANAC..aa golove ce postizati BOZINOV..ee to su casovi ljubavi. Nije ni Zvezda savrsena,ali ovo je vec jadno.Klub koji ima toliku zaradu od prodaje igraca..pa ucesca u LE..ne moze da dovede iole ozbiljnijeg igraca..za SRPSKE USLOVE.

avatar
mile stojkovic
Saturday, 30.01.2016
22:23

Sta se lozite..sad su svi savrseni,buduce igracine..a kad krene prvenstvo..gde su onda?! Ja vam garantujem,ovo je slabiji sastav Partizana nego onaj iz prvog dela SL..Jos ako ode OUMARU..pa sa njim i ZIVKOVIC(SUSPENZIJA KLUBA)..realno vam ne gine 4 mesto i na kraju prvenstva.Zivi bili pa videli.Najveca sramota KNEZEVIC(DECKO JE BOLJI OD SVIH NAPADACA)

avatar
Blazer
Saturday, 30.01.2016
21:54

Nije mi nešto taj Everton,koliko su ga hvalili oni što su gledali njegovu igru na video snimku....Ko je Kosovića otpisivao,momak igra veoma dobro,Milenkovića,Vlahovića i Birmančevića od omladinaca moram pohvaliti biće to igračine....

avatar
Nikola Nikolic
Sunday, 31.01.2016
00:56

A kako ti mozes da donosis zakljucke da li je neko dobar ili los na osnovu snimka? Pa valjda Tomic koji je bio igrac ce pre tebe znati na osnovu snimka(to je inace cista glupost jer se tu ubacuju samo dobri potezi ne i greske) da li je neko dobar. A Kosovic nije mogao u Ujpestu da igra koji je na nivou Novog Pazara, a kamoli za Partizan

avatar
REVOLT SPT BuNT
Saturday, 30.01.2016
21:05

DARKO KAPITEN - DISKRETNI HEROJ!

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 30.01.2016
23:31

Najbolji primer za sve dolazeće generacije kako treba ginuti za Partizan!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Sunday, 31.01.2016
00:01

Apsolutno. I potpuno zasluzeno je kapiten. Mnogi ga krive zbog onog promasaja protiv Nemaca, a da vidim ja njih da pretrce onako ceo teren i da sutnu (pa i dodaju) kako treba, lako je kritikovati, a jos se sve to desilo uz ne mali kontakt...

avatar
partizan
Saturday, 30.01.2016
20:52

Everton je danas odigrao parekselans :) , ali se nadamo da moze jos bolje

avatar
MozdaRealan
Sunday, 31.01.2016
12:02

Ми као да нисмо гледали исту утакмицу! Био је спор, незаинтересован и лош пас. Ако вам је ово добро онда вам је и 4 мјесто у лиги пуно.