Italijani uporni, nova ponuda za Sašu Lukića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2016.
09:38
Izvor: Sportske.net, Sport

Talentovani vezista Partizana Saša Lukić i dalje privlači veliku pažnju pojedinih klubova sa Zapada. Hoće li crno-beli uspeti da ga zadrže?

Beta/AP Photo/DarkoVojinović
Beta/AP Photo/DarkoVojinović

Povezane vesti

Devetnaestogodišnji vezista Partizana Saša Lukić je tokom jesenjeg dela sezone skrenuo pažnju na sebe, s obzirom da je i u pojedinim važnim evropskim mečevima bio u ulozi startera.

Poverenje koje mu je ukazivano, uglavnom je opravdavao i nagovestio da bi crno-beli na proleće mogli još više da se oslone na njega, pogotovo posle odlaska Stefana Babovića.

Međutim, te planove mogle bi da pokvare ponude iz inostranstva, koje stižu ove zime.

Već smo pisali ranije da su interesovanje za njega pokazali Torino i Sevilja, a današnji ''Sport'' prenosi svoja saznanja da su Italijani prilično uporni i da ne odustaju od Partizanovog fudbalera.

Navodno je klub iz Serije A u Humsku poslao novu, još bolju ponudu za Sašu Lukića i da je ona sada veća od dva miliona evra.

Naredni dani pokazaće da li će čelnici Partizana pristati na ovo, posebno ako imamo u vidu dramatičnu situaciju oko Živkovićevog statusa ovih dana.

Možda bi ta dva miliona od everntualnog Lukićevog transfera u Torino mogla da budu spasonosna za klub, s obzirom da je sportski direktor Iliev prošle nedelje izjavio da klubu zbog ''slučaja Živković'' preti i ''katanac''...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slatki
Thursday, 28.01.2016
14:59

Dovedite Moreiru u upravu umesto Ilijeva i VIzure pa bi mogli ocekivati pojacanja i da se igraci neprodaju za kesu bombona..

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
16:01

znaci ipak ce izgleda bas lukic biti zrtvovan

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
14:58

Iz UO FKP svakodnevno čujemo žalopojke kako će klub da nagrabusi ako Andrija ne potpiše novi ugovor, ne ode u Apolon, ili gde li već PZ kaže. Eto, danas smo čak čuli da bi “radna zajednica” isto mogla da izgubi tri plate ukoliko dođe do nepovoljnog razvoja situacije.Ovaj problem je veoma lako rešiti, ali čisto sumnjamo da će prihvatiti naš predlog, mada je on sasvim racionalan i ne kosi se sa stavom ljudi iz kluba, jer to je bio njihov predlog, tačnije obećanje. Mi predlažemo da UO FK Partizan održi obećanje i u klub uplati onih osam miliona evra koje su obećali kad su oteli klub u decembru 2014. godine. Imali su godinu i kusur dana da to urade, ali još nisu. Valjda su previše zauzeti dovođenjem ekstra pojačanja da bi se bavili ovim obećanjem.nUkoliko urade ono što su obećali, GARANTUJEMO da će radna zajednica dobiti, ne tri plate nego trideset i tri uzastopne plate bez kašnjenja. Fudbaleri i stručni štab će isto dobiti plate. Dakle, gospodo iz UO FK Partizan, održite obećanje i prestanite da od navijača pravite budale. Te bajke servirajte plaćenim navijačima, a ne nama! Koliko je bila bahata prethodna uprava potvrdio je i Albert Nađ, nekadašnji sportski direktor. Nažalost, dok je bio deo te nakaradne uprave ćutao je kao zaliven. Alberte, sada je kasno da opereš obraz!

avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 27.01.2016
13:59

Bez bar 5 miliona evra neka ne donosi klubovi ponude u Humsku!Dosta su igraci odlazili za sicu.

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 27.01.2016
15:27

tako je! niko iz Partizana ne bi trebao otici ispod 5 milki realno!

avatar
Cica Boris Fr
Wednesday, 27.01.2016
12:07

Ilijev bi vise trebao da vodi racuna sta prica, i da taj katanac stavi na svoja usta, jer sve vise i vise preteruje u nekim izjavama, koje nedolice prema renomeu jednog Partizana !!!

avatar
Meepo
Wednesday, 27.01.2016
12:54
avatar
cholic
Wednesday, 27.01.2016
13:06

Realno, sve navijace je razocarao ovom nepromisljenom izjavom

avatar
magister
Wednesday, 27.01.2016
12:06

Saša Lukić je zaista talentovan i interesantan igrač. Ipak, odigrao je samo par utakmica i uvođen kao alternativa. Ukoliko je Tomiću u prvom planu, onda bi se trebalo uzdržati od prodaje. Ukoliko nije, cena mu samo može pasti. I ne samo cena. Može postati manje interesantan za sve. Podsećam na priču o Ćirkoviću. Prošle godine u ovo vreme je bila priča da Anderleht nudi 1,5m. A nije bio u prvom planu. Onda je pao u drugi plan, pa je na leto stigla (navodno) ponuda na milion. Sada je (po meni pogrešno, jer mislim da je dobro odigrao s Bandalovskim u paru) uklonjen iz tima i otićiće negde verovatno za dž. Partizan izgubio ozbiljan novac, a njemu karijera skrenuta na stranputicu. To što je neko mlad jeste u tim situacijama prednost, ali kad neko ne igra (kao Pantić) nestane. Ova uprava je svojom bahatošću (u odnosu na situaciju koju je zatekla) napravila užasne gafove: Pantić 700h, Ćirković 1,5m, za Šaponjića je uzeto znatno manje nego što je nuđeno pre par meseci, a sa Živkovićem su oni propustili da nešto dogovore još na leto što bi se sad samo izvršilo, a ovako smo postali tema podsmeha i sablazni u novinama, u vezi sa najboljim igračem. Umesto da se o njemu piše s divljenjem, Vazura, Vučela...

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
14:59

Cirkovic je ocajan stoper, nikakva greska nije sto nam vise nije u planu, ali jeste OGROMNA sto nije prihvacena navedena ponuda Anderlehta.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
18:14

Jeste na mene uticalo i to kako je pre igrao, ali ne u tolikoj meri da bih imao toliko protiv njega, a imam stvarno mnogo toga, nije on za nas...

avatar
magister
Wednesday, 27.01.2016
15:15

Pokušavam da analiziram. Ćirković je zadržan, dvaput, nije prodat prošle zime pa na leto. A prednost je data Balažiću, Ostojiću, Fabrisiju. Kad uporedim utakmice u kojima je Ćirković igrao sa Bandalovskim u centralnoj bekovskoj liniji i one gde su igrali gore pomenuti, pa to je zaista nebo i zemlja. U paru sa Balažićem i Fabrisijom, Ćirković se jeste utapao i bio loš. Sa Bandalovskim, igrao je šmekerski. Retko se napucavala duga lopta napred, prema Oumaruu (koji nikog ne može da izdrži na leđima) ili relativno niskom Božinovu, kako se uglavnom gubila lopta, već se IGRALO. Solidne ofsajd zamke i pomoć jedan drugom. Nisu ih radili, kao prethodno pomenute. Mislim da si zauzeo stav na osnovu prethodnih Ćirkovićevih igara (koje jesu bile očajne, zato i čudi što nije prodat), i da više nisi mogao da ga gledaš, bar ne objektivno.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 27.01.2016
12:05

rasprodaj bre, inace ce propasti Partizan

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 27.01.2016
15:43

Oni su prodavali, imaju od cega da zive.. Koga je C. Zvezda osim Grujica u poslednjih 10 godina prodala za dobar novac? Kako oni ne propadnu? Razuman covek zna da zbog demagoga opstaje ono sto je donosilo samo gubitke i sramotu poslednjih 20 godina...

avatar
noname
Wednesday, 27.01.2016
11:48

prodali bi oni i babu svoju za metar drva

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
10:43

Ne dolazi u obzir, jedino ako budemo morali da platimo pet miliona evra kao sto sad neki pisu...

avatar
Teleoptik 162km
Wednesday, 27.01.2016
11:10

Komisija UEFA u najgorem slucaju ima da prizna 2,5 miliona Zahaviju. Ima vec slicnih primera, tako da su vece sume za izmirenje sa Zahavijem izmisljotine istih, koji teraju Zileta.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 27.01.2016
19:27

Zašto da se ne proda Lukić, pa doveden je Everton, tu je još Brašanac, Jevtović, nadajmo se da će i Ninković biti prodan pa da dovedemu onog iz Slovana + na leto da se dovede od ovog novca KVALITETAN napadač, znači proveren, može biti i skup, ali mora da se dovede.

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 27.01.2016
13:39

Upravo sam procitao ugovor i jasno pise da se igrac slaze sa transferom u Apollon,ali nigde nema njegovog potpisa,morali bismo da probamo da oborimo ugovor.Zamolio bih sportske.net da ako vec ne smeju da kopiraju sam ugovor prenesu njegove odredbe jer ono treba da vidi/cuje svaki navijac Partizana.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
11:49

2.5, ne 2.25. Nadam se da je tako...

avatar
robertobadjo234
Wednesday, 27.01.2016
10:40

Katanac je ucjena nema to veze ako zadrzr malog prodace ga brzo za velike pare samo da vidimo sad koliko su pametni i sposobni