Italijani 'snimali' Kataija!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.03.2016.
09:33
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Crvene zvezde Aleksandar Katai nalazi se na meti jednog od klubova iz Serija A o čemu svedoči i prisustvo sportskog direktora te ekipe na meču sa Jagodinom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Poslednju utakmicu koju su fudbaleri Crvene zvezde odigrali u okviru domaćeg šampionata ispratio je i sportski direktor jednog od klubova iz Serije A koji je zainteresovan za usluge Aleksandra Kataija.

Dnevni list "Sport" prenosi da je sportski direktor Atalante prethodnog vikenda "snimao" Aleksandra Kataija i da je klub iz Bergama zainteresovan za usluge drugog strelca Crvene zvezde.

Crveno-beli su tokom zimskog prelaznog roka imali ponudu Štutgarta ali je odlučeno da vezista iz Srbobrana ostane u klubu bar do kraja sezone.

Što se tiče Atalante, klub iz Bergama se bori za opstanak u Seriji A i ukoliko uspešno prebrodi tu bitku pokušaće da osnaži igrački kadar za narednu sezonu.

Jasno je da je Aleksandar Katai kao drugi strelac lige privlači pažnju inostranih klubova, a cena veznog fudbalera Crvene zvezde samo bi mogla da poraste ako se uzme u obzir da je svojim dobrom igrama zaradio i poziv u reprezentaciju Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 14.03.2016
22:57

Фини младић, али ако хоће да се професионално бави фудбалом, мора да буде присутан, укључен и ангажован свих 90 минута.

avatar
MozdaRealan
Monday, 14.03.2016
19:31

Не дамо Катаија!!!