Italijani nisu poslali ponudu - Zvezda u problemu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
10:14
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Marko Grujić zasigurno ostaje u Crvenoj zvezdi još minimum šest meseci pošto su italijanski klubovi koji su pokazali interesovanje za sada odustali od angažovanja mladog veziste.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda moraće da se pomiri sa činjenicom da u januarskom prelaznom roku nije stigla nijedna adekvatna ponuda za bilo kog igrača iz takmičarskog pogona.

Nadali su se na "Marakani" da bi klub mogao da zaradi na Darku Lazoviću, Darku Laziću ili Aleksandru Kovačeviću a kada su se njihovi transferi izjalovili "požar" je trebalo da gasi Marko Grujić.

Omladinski reprezentativac Srbije poseduje ogroman potencijal zbog čega je tokom priprema u Kopru bio meta skauta italijanskog Udinezea koji su najavljivali da će do kraja prelaznog roka na adresu Ljutice Bogdana 1A uputiti zvaničnu ponudu.

Nade čelnika Crvene zvezde ugašene su u ponedeljak kada je zimski prelazni rok završen za klubove sa zapada Evrope što znači da je Udineze, makar za sada, odustao od Marka Grujića.

U Crvenoj zvezdi takav epilog mogu da posmatraju sa vedre i manje vedre strane jer mladom fudbaleru tokom narednih šest meseci cena može samo da poraste ali je problem u tome što crveno-beli hitno moraju da pronađu novac za tekuće troškove.

Na koji način će Zvezda posle fijaska u zimskom prelaznom roku uspeti da se izbori sa dugovanjima pitanje je za čelnike kluba ali je sasvim izvesno da vreme radi za mladog Marka Grujića koji bi u budućnosti mogao da ostvari kvalitetan transfer u neku od najjačih evropskih liga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke