Italijan sudi u Humskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
17:09
Izvor: Sportske.net

Arbitar koji se već pola decenije nalazi na listi sudija koje dele pravdu u Seriji A delegiran je za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Olimpijakosa.

Epa/Maurizio Brambatti
Epa/Maurizio Brambatti

Povezane vesti

Evropska kuća fudbala delegirala je arbitre za prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a najzanimljiviji meč "šampionske staze" sudiće Italijan.

Odlukom UEFA ulogu glavnog arbitra u meču Partizan - Olimpijakos poneće sudija Davide Masa koji od 2012. godine sudi mečeve Serije A.

Radi se o mladom sudiji koji je rođen 15. jula 1981. godine, ali o sudiji koji već ima odrećeno iskustvo deljenja pravde na međunarodnim mečevima.

Samo tokom ovog leta Masa je sudio četiri utakmice na Evropskom prvenstvu za omladince, a ali i pojedine prijateljske utakmice seniorskih nacionalnih timova poput onog između Francuske i Engleske.

Srpskim klubovima i nacionalnim selekcijama do sada nije delio pravdu, a utisak je da će najveće iskušenje na međunarodnoj sceni biti upravo utakmica u Humskoj.

Pomoćnici Davidea Mase biće njegovi sunarodnici Filipo Meli i Đanluka Vuto.

Utakmica Partizan - Olimpijakos igra se u utorak, 25. jula od 20.45. Direktan prenos obezbeđen je na Radio televiziji Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke